Obnovit stránku

24" HP Z Display Z24i

4,7 6 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

24" HP Z Display Z24i

Monitor HP řady Z na vás dýchne profesionalitou v každém ohledu. Na minimalistickém, avšak flexibilním stojanu je posazena druhá generace IPS panelu, jenž přináší ještě úchvatnější barvy. Jejich přesné zobrazení vystihuje barevný gamut dosahující 97 % pokrytí prostoru normy RGB. Zůstává přednost v podobě extra širokého zobrazovacího úhlu bez barevné degradace. Aby váš pohled nenarušily odlesky, má displej povrch ošetřený antireflexní vrstvou.
Funkce Black Stretch vám zesvětlí tmavé oblasti obrazovky tak, abyste viděli každý detail. Pomocí dodatečného softwaru HP Display Assistant si přizpůsobíte svůj pracovní prostor. Klidně si i rozdělíte místo na displeji do několika oddílů. Obraz do opozice očí dopraví stojan s výškovým nastavením a s pivotem otočíte obraz i na výšku. Výhody završuje PIN, který deaktivuje monitor, pokud bude odpojen od PC bez ověření.
Připojení pracovních stanic či notebooků pojme sada často používaných konektorů - klasický VGA, pokročilý DVI-D nebo nejnovější DisplayPort. Můžete tak připojit více zdrojů signálu do jediného LCD. Výhodou je rovněž USB rozbočovač pro rychlé připojení často přenášených periferií. Díky celkové kombinaci parametrů je displej určen rukám náročných uživatelů.

Parametry a specifikace

Technologie panelu a obrazovky

Typ panelu IPS

Barva

Barva Černá
Kód:  HPBM1051c
Prod. číslo:  D7P53A4#ABB
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13