Obnovit stránku

24" Sharp LC-24LE250V-WH bílá

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

24" Sharp LC-24LE250V-WH bílá

SHARP LC-24LEV250V-WH je LED televizor, který se může pochlubit spoustou funkcí a přitom si zachovává velmi atraktivní a dostupnou cenu. Nabízí perfektní kvalitu obrazu i zvuku, nahrávání s funkcí Time Shift a příjemně nízkou spotřebu. Díky těmto vlastnostem nebude sloužit pouze jako televizor, ale přemění se v plnohodnotného multimediálního pomocníka, bez kterého si vaši domácnost nebudete umět představit.
Pracuje s HD Ready rozlišením 1366 x 768 pixelů při pěkné úhlopříčce 24". Součástí panelu je dvojice digitálních tunerů pro příjem pozemního a kabelového vysílání. Pro spojení s externími zdroji vysokého rozlišení pak televizor obsahuje dvojici rozhraní HDMI. Nesmí chybět ani dva porty USB pro přímé přehrávání obsahu (fotografií, videa i hudby) z flash disků, přenosných pevných disků, či digitálních fotoaparátů. Náročného uživatele pak jistě potěší podpora pro montáž na zeď pomocí držáků standardu VESA.

Parametry a specifikace

Úhlopříčka a rozlišení

Úhlopříčka 24 " (60,96 cm)

Obrazovka

Multimediální funkce

Multimediální funkce Přehrávání z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozměry a hmotnost

Šířka 56,3 cm
Výška 38,1 cm
Hloubka 15,3 cm
Výška bez podstavce 34,5 cm
Hloubka bez podstavce 3,6 cm
Hmotnost 5,55 kg
VESA uchycení 75×75

Barva

Barva Bílá
Kód:  WSA202
Prod. číslo:  LC24LE250VWH
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16