Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

43" Philips 43PUS6704

5 6 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

43" Philips 43PUS6704

4K UHD LED Smart TV s funkcí Ambilight

LED televizor Philips 43PUS6704 s úhlopříčkou 108 cm ohromí nejen elegantním minimalistickým designem, ale především špičkovou kvalitou obrazu v ultra jemném 4K rozlišení, prvotřídním zvukem a řadou chytrých funkcí. Díky nejmodernějším technologiím je zajištěn maximální prožitek při sledování filmů, TV pořadů nebo sportovních přenosů, který navíc umocňuje funkce atmosférického zadního osvětlení Ambilight.

Funkce Ambilight - přeneste emoce i za okraj obrazovky 

Nechte se pohltit atmosférou sledovaného obsahu a posuňte vaše filmové a herní zážitky na zcela novou úroveň. Inteligentní LED diody umístěné po okrajích televizoru promítají v reálném čase barvy na stěnu a vytvářejí atmosférické osvětlení místnosti. Hudba je doprovázena světelnou show, takže ji můžete vnímat i vizuálně. 

Detailní 4K UHD rozlišení

4K UHD televizor Philips poskytuje nádherně ostrý obraz s 8 milióny pixely, který oplývá živoucími barvami, působivým kontrastem a plynulejším pohybem. Užijte si jakýkoliv obsah ve vysoké obrazové kvalitě nezávisle na zdroji.

Philips Pixel Precise Ultra HD

Technologie Philips Pixel Precise Ultra HD převede jakýkoliv vstupní obsah do úchvatného 4K UHD rozlišení. Díky tomu si můžete vychutnat jemný a ostrý obraz s výjimečným kontrastem a pestřejšími barvami z libovolného zdroje.

Dolby Vision a Dolby Atmos

Televizor Philips 43PUS6704 je vybaven podporou technologií Dolby Vision a Dolby Atmos, které zajistí špičkové zpracování obrazového a zvukového HDR obsahu pro navození zážitku jako v digitálním kině. Vychutnejte si úžasný jas, realistické barvy a bohatý kontrast bez ohledu na obsah a nechte se obklopit pohlcujícím prostorovým zvukem.

Podpora HDR10+ obsahu

S Philips Smart TV využijete potenciál formátu HDR10+ na maximum a užijete si obraz ve špičkové kvalitě, v jaké jej zamýšleli jeho tvůrci. Obraz je zpracováván snímek po snímku a díky přesné optimalizaci je zajištěna reprodukce reálnějších barev, temnějších stínů a zářivějších jasných povrchů.

Smart TV s uživatelským rozhraním Saphi

Intuitivní ovládání televizoru, sledování online obsahu, spouštění oblíbených aplikací a řadu dalších chytrých funkcí zajišťuje rychlý operační systém Saphi s přívětivým uživatelský rozhraním. Pomocí přehledných nabídek s ikonkami získáte rychlý přístup k nastavení funkcí, televiznímu programu či k oblíbeným službám Netflix, Youtube a dalším aplikacím.


Parametry a specifikace

Úhlopříčka a rozlišení

Úhlopříčka 43 " (109,22 cm)
Maximální rozlišení 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Další vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR standardy HDR10+, Dolby Vision

Typ

Operační systém Vlastní OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikace | SMART funkce

Aplikace YouTube, NETFLIX
SMART funkce HbbTV, Webový prohlížeč

Multimediální funkce

Multimediální funkce Ambilight, Přehrávání z USB, Nahrávání na USB

Herní funkce

Herní funkce Herní režim (GAME MODE)

Připojení

Bezdrátové připojení WiFi, DLNA, Miracast
Vstupy a výstupy USB, LAN, HDMI 2.0, Sluchátkový výstup, Digitální optický/Digitální audio výstup, CI / CI+, Kompozitní, Komponentní
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozměry a hmotnost

Šířka 96,7 cm
Výška 58,93 cm
Hloubka 18,75 cm
Výška bez podstavce 57,09 cm
Hloubka bez podstavce 7,69 cm
VESA uchycení 200×200

Barva

Barva Černá

Barva

Barva Černá
Kód:  WC389i65a
Prod. číslo:  43PUS6704/12
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13