Obnovit stránku

75" LG 75NANO91

5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

75" LG 75NANO91


LG Nanocell TV s dokonalým obrazem

Bezchybný obraz s Real 4K rozlišením

Pro sportovní i filmové zážitky sáhněte po televizi LG 75NANO91 s pestrou paletou funkcí a špičkovým obrazem. Neskutečná velikost úhlopříčky 75 " společně s rozlišením 4K Ultra HD potěší každého, kdo shání televizi pro plnohodnotný zážitek z filmu skoro jako z kina. Neuvěřitelné rozlišení 4K díky osmi milionům pixelů na obrazovce nabízí dokonalý vizuální zážitek. Technologie NanoCell využívá nanočástice, které zvyšují čistotu barev filtrováním a podporují tak čistotu spektra RGB. Inteligentní výkonný procesor Alpha 7 4K třetí generace pozvedne zážitek ze sledování televize na novou úroveň díky vylepšení zdrojů zvuku a obrazu.



Perfektní audiovizuální prožitek z každého filmu

Rozlišení 4K Ultra HD nabízí čtyřnásobek detailů oproti standardnímu Full HD. Díky vysokému kontrastu a živým čistým barvám, které způsobuje technologie Nano Black, zažijete opravdu realistické scény. K opravdovému zážitku jako z kina přispívá také vylepšený prostorový zvuk, který vás vtáhne do děje.


Přehrává obsah v původní kvalitě filmařů

LG 75NANO91 zvládne přehrát veškerý obsah se všemi uměleckými prvky a v takové kvalitě, jak jej jeho tvůrci vytvořili. FILMMAKER MODE se postará o co nejpřesnější vyobrazení pohybu díky automatickým opravám obrazu. Dolby Vision IQ upraví kontrast dle aktuálních světelných podmínek a žánru promítaného obsahu, zvuková technologie Dolby Atmos se postará, abyste si přehrávaný obsah vychutnali na maximum.

Podpora HDR formátů

LG NanoCell upravuje podporované hlavní formáty HDR - HLG a HDR 10. Vychutnáte si tak váš oblíbený obsah ve vysokém rozlišení. Technologie Full Array Dimming vám zprostředkuje vylepšený kontrast a úroveň černé pomocí individuálního řízení LED podsvícení.

Všechny aplikace na jednom místě

Díky chytrým aplikacím nepřijdete o své oblíbené filmy, seriály či sportovní přenosy. LG TV NanoCell podporuje aplikace jako Netflix, Apple TV, Youtube či LG Channels. 



Herní svět nebyl nikdy skutečnější

Ještě nikdy nevypadal virtuální svět tak realisticky, jako s čistými barvami technologie NanoCell. Užijete si zkrátka herní svět na maximum, mimo jiné díky nízkému zpoždění na vstupu, HGiG a podpoře HDMI 2.1.

Low Input lag

S NanoCell TV se vám nestane, že by vás soupeř vyřadit ze hry kvůli sekavému obrazu. Televize 75NANO91 má totiž nízký Input lag, tedy minimální zpoždění na vstupu a synchronizuje tak dění ve hře s vašimi smysly.

Nový herní standard

LG NanoCell TV poskytuje také podporu VRR, takže všechny vaše hry budou plynulejší, obraz nebude problikávat a nebude se sekat. Vyšší snímková frekvence, ALLM (variabilní obnovovací frekvence) a eARC (vylepšený zvukový zpětný kanál) s podporou HDMI 2.1 udělá z vašeho hraní úžasný zážitek. Režim HGiG vylaďuje HDR pro živější hráčský zážitek.

ADM FreeSyncTM Premium

Smart televize LG 75NANO91 vám poskytne plynulejší herní zážitek díky podpoře technologie ADM FreeSyncTM Premium, která eliminuje problikávání a trhání obrazu. Můžete si tak vychutnat vaše oblíbené akční hry bez problémů


Atmosféra přímo ze stadionu

Máte rádi atmosféru na stadionu?  S televizorem LG 75NANO91 o kvalitní sportovní zážitek nepřijdete. Technologie Nano Accuracy zajistí přesně vykreslené barvy z jakéhokoli úhlu. Rychlé a jemné pohyby budou vždy ostré díky funkci Motion Pro, nemusíte se tedy bát, že vám unikne nějaký detail kvůli rozmazanému obrazu.

Perfektní prostorový zvuk

LG NanoCell televize dokáží převést dvoukanálový zvuk na virtuální zvuk 4.0, čímž při použití až dvou Bluetooth reproduktorů dosáhnete prostorového zvuku.

*Aktuálně jsou podporovány pouze reproduktory LG. Reproduktory jiných značek nemusí fungovat správně.

Informace o zápasu

Funkce Sportovní upozornění vám podává informace před utkáním, během něj i po něm. I když sledujete jiný pořád, neuniknou vám žádné důležité detaily.

Chytrá technologie LG AI ThinQ

Díky inteligentní technologii LG AI ThinQ můžete pomocí televizoru ovládat i svá ostatní chytrá zařízení v domácnosti. Díky hlasovému ovládání stačí říct "Hi, LG" a jednoduše získáte potřebné informace či ovládáte vaší chytrou domácnost. 

Dokonalý vzhled pro tu správnou atmosféru

Televize z řady NanoCell se perfektně hodí do každého interiéru díky svému ultratenkému rámečku a minimalistickému vzhledu.


Parametry a specifikace

Typ zásuvky

Země Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítek 2021

Spotřeba v SDR režimu 165 kWh/1000h
Spotřeba v HDR režimu 192 kWh/1000h

Úhlopříčka a rozlišení

Úhlopříčka 75 " (190,5 cm)
Maximální rozlišení 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technologie NanoCell
Podsvícení Direct LED
Další vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR standardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operační systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikace | SMART funkce

Aplikace YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkce HbbTV, Chytrý ovladač, Webový prohlížeč
Kompatibilita s hlasovým asistentem Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediální funkce

Multimediální funkce Přehrávání z USB, Nahrávání na USB, Skylink Fast Scan, Základní hotelový mód, Světelný senzor

Herní funkce

Herní funkce Herní režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Připojení

Bezdrátové připojení WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Vstupy a výstupy USB, LAN, HDMI 2.1, Digitální optický/Digitální audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozměry a hmotnost

Šířka 167,7 cm
Výška 104,3 cm
Hloubka 38,4 cm
Výška bez podstavce 96,6 cm
Hloubka bez podstavce 7,29 cm
Šířka podstavce / rozteč nožiček 89,5 cm
Hmotnost 37,9 kg
VESA uchycení 600×400

Barva

Barva Šedá

Obsah balení

Ovladač v balení Chytrý

Barva

Barva Šedá
Kód:  WK612g02a
Prod. číslo:  75NANO913NA
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18