Refresh the page

ASROCK X99 Extreme4/3.1

Show alternatives
Product accessories
Manufacturer website

Don't like the alternatives?

Choose from the full offer

ASROCK X99 Extreme4/3.1

Extrémní herní základní deska se socketem 2011-3 pro nejnáročnější počítačové nadšence. Zbrusu nový chipset Intel X99 Express přináší podporu high-end procesorů řady Haswell-E. Výbava desky obsahuje veškeré moderní technologie - přítomny jsou čtyři PCI Express 3.0 sloty pro grafické karty s podporou zapojení více grafických karet, 10 SATA III konektorů, USB 3.1, paměti DDR4 (až do frekvence 3000+ MHz) a UEFI BIOS. 

Nabízí jen to nejlepší

Kvalitní poslech audia na integrované zvukové kartě Purity Sound 2 zajistí vysoce kvalitní ELNA audio kondenzátory, které redukují šum v přehrávaném zvuku. Garanci stability zaručuje použití nejkvalitnějších materiálů a technologie Super Alloy, díky které je zvýšena vodivost a redukovány parazitní kapacity spojů na základní desce. Pro zajištění maximální spolehlivosti je deska vybavena výhradně platinovými kondenzátory Nichicon 12K Platinum Caps a dvanáctifázovým digitálním napájením Digi Power.

Pokročilé softwarové funkce

Mezi dodávaný software patří utilita APP Shop, pomocí které můžete z internetu stáhnout spoustu užitečných funkcí jako XFast RAM a pro urychlení operační paměti a jiné. Nejzajímavější je ale podpora domácího cloudu, kdy pomocí aplikace pro chytré telefony můžete svůj počítač nejen zapnout, ale i vzdáleně ovládat a přistupovat k souborům a aplikacím.

M.2 socket

Další předností daného modelu je moderní rozhraní M.2 pro rychlé SSD disky, které slibuje až o 67 % vyšší rychlost než standardní SATA 3.0 připojení. Deska je připravena pro instalaci disků v pěti obvyklých velikostech. K dispozici je i konektor rozhraní SATA express.

Specifications

Socket and chipset

Socket Intel 2011-3
Chipset Intel X99

Format & functions

Basic functions Integrated network card, Integrated sound card, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Memory

Design DIMM
Connection Mode quad-channel

Advanced parameters

Advanced features NVIDIA SLI/NVlink, RAID controller, MOSFET cooler
Sound card type Realtek ALC1150

Connectors

External eSATA, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Internal COM header, Front Panel Audio connector, M2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Code:  AS029z5
Product Number:  X99 EXTREME4/3.1
Links: Producer's Website:

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB13