Refresh the page

Nikon 1 J3 + Objektiv 11-27.5mm Red

Show alternatives
Product accessories
Manufacturer website

Don't like the alternatives?

Choose from the full offer

Nikon 1 J3 + Objektiv 11-27.5mm Red

Bezzrcadlovka s vyměnitelným objektivem Nikon 1 J3 je ještě lehčí, tenčí a výkonnější, než její předchůdci. 14,2 megapixelový CMOS snímač se chlubí vysokou citlivostí ISO a rychlým, přesným ostřením. Tomu dopomáhá i hybridní autofokus, přepínající mezi fázovou detekcí a detekcí kontrastu. Nikon 1 J3 je unikátní i po designové stránce, za což také získal prestižní ocenění Red Dot Design Award 2013.
Zpracování obrazu je zajištěno novou generací systému EXPEED 3, který poskytuje čistý obraz prakticky bez šumu. Při focení v sérii dosahuje rychlosti až 60 obrázků za sekundu s jednorázovým zaostřením, nebo 15 obrázků s automatickým ostřením. S vysokorychlostním záznamem pracují také režimy Zachycení nejlepšího okamžiku, Inteligentní výběr snímku a mód Zpomaleného zobrazení.
O to, aby již žádné vaše snímky nebyly rozmazané, se postará elektronická redukce vibrací (EVR). Tu využijete také při natáčení videozáznamu v rozlišení Full HD, při frekvenci až 60i (59,94 rámečku za sekundu). Pro focení při velmi slabém osvětlení je samozřejmě k dispozici výklopný blesk s dosahem až 5 metrů. Propracovaný LCD displej, který má úhlopříčku 7,5 centimetrů, je kryt ochranným tvrzeným sklem.
Díky přehlednému a intuitivnímu ovládání velmi rychle objevíte množství funkcí, včetně kreativních filtrů. Mezi nimi najdete například Změkčovací filtr, režim Jednoduché panoráma, či Noční portrét. Fotoaparát je pomocí adaptéru WU-1b rozšířitelný také o bezdrátovou funkcionalitu. O napájení přístroje se stará spolehlivá Li-Ion baterie EN-EL20 s dlouhou výdrží. Konektivitu představuje kromě vysokorychlostního USB rozhraní také Mini HDMI konektor typu C.
Přístroj je dodáván s všestranným a velmi lehkým objektivem NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6. Díky němu se fotoaparát dá snadno zapnout - stačí otočit kroužkem. Váží pouhých 83 gramů a jeho přenosnost vám umožní snadno zachytit každodenní okamžiky. Pomocí 2,7 násobného zoomu se přiblížíte i nedostupným objektům. Optická soustava objektivu zahrnuje jeden skleněný člen s velmi nízkým rozptylem a jednu asférickou čočku. 
Toto vše a ještě více ve velice moderním a atraktivním rudém zbarvení.

Specifications

Type and function

Type mirrorless interchangeable-lens camera
Features Face detection

Sensor

Maximum ISO 6,400 piece(s)

Video

Lens

Minimum focal length (35mm conversion) 11 mm
Max. focal length (35mm conversion) 27.5 mm
Max lens speed at min focal length f/5.6
Max lens speed at max focal length f/3.5
Optical zoom 3 ×

Display

Display size 3 " (7.62 cm)

Memory and storage

Supported formats RAW , JPEG
Memory card type SD, SDHC, SDXC

Battery

Battery type Battery

Inputs and outputs

Audio/Video HDMI
Supports direct printing DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Dimensions

Width 10.1 cm
Height 6.05 cm
Depth 2.88 cm

Features

Colour Red
Code:  OI289b3
Product Number:  VVA193K005
Links: Producer's Website:

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB09