Refresh the page

Questions and answers: Acer TravelMate B117-M Black

This page contains frequently asked questions about Acer TravelMate B117-M Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Acer TravelMate B117-M Black. They will be answered by our specialists.
Acer TravelMate B117-M Black - Laptop
Acer TravelMate B117-M Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 13
Dobrý den, sháním levný notebook především na psaní ve Wordu, věci do školy (Word, PowerPoint) a sem tam nějaké to surfování po internetu a koukání na filmy. Je tento notebook k tomu vhodný? Děkuji za odpověď. :)
dobrý deň , na spodnej strane Notebooku je na obrázkoch videť otvárací kryt na ssd, je teda možné pridať ssd ?
Dobrý den, který notebook byste mi doporučil jde mi hlavně o přehrávaní filmů a videii z koncertů a taky mi jde o odesílaní e-mailu a o kancelářskou práci a projíždění socialních sítí rozhoduji se mezi tímto a Lenovo Miix 320-10ICR Platinum 64GB děkuji moc.
Dobry den, rad bych se zeptal zda je stale mozne u tohoto modelu system windows 10S bezplatne zmenit na windows 10 pro. Viz. (External Link
Dobrý deň, na stránke acer pre podporu tohoto modelu sú podporované OS Windows 10 a 7, dá sa teda tento model bez problémov preinštalovať na klasický windows 10 alebo 7 ?
Dobrý den, dá se v tomto ntb vyměnit ram 4gb za ram 8gb?
Dobry den, da sa v tomto notebooku vymenit HDD za vacsi napr. do M2. portu alebo je tam osadeny napevno?
Dobry vecer, opet se na Vas obrcim v diskuzi. Na tomto NTB jsem zasunul FLASCHKU do USB 2.0 portu na strane kde je i audio kon. a kon. pro napajeni. Potud asi vse v poradku. V parametrech vsak pisete, toto zarizeni ma jen jedenkrat USB 2.0 . K memu prekvapeni jsem vsak onu FLASKU zasadil do kon. USB i na druhe strane NTB, pravdepodobne vedle USB 3.1 . Je tedy nekde chyba????
Dobry vecer,chtel bych se zeptat, sel by k tomuto NTB dokoupit pres ALZU dodatecne napajeci zdroj-nabijecka? O kabelu 220 vim, ten jsem nasel.
Dobrý den, má tato varianta noteboku skutečně eMMC 64GB? Děkuji.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11