Refresh the page

Questions and answers: ASUS ROG G20CB-CZ034T

This page contains frequently asked questions about ASUS ROG G20CB-CZ034T. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASUS ROG G20CB-CZ034T. They will be answered by our specialists.
ASUS ROG G20CB-CZ034T - Computer
ASUS ROG G20CB-CZ034T
Discontinued
Accessories Help and manuals 16
zdarvim da sa aj na tomto pc rozbehnut aj tie najnovsie hry ako gta 5,battlefield 1 a podobne?
Mozem sa spytat preco ked som kupil tento pocitac sa zapina asi 10 minut potom keď sa pusti tak sa mi na spodnej lište zobrazia proste 2 ako keby prazdne ikony a ked ich otvorim to sekne vobec nechapem o co ide
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli pc disponuje čtečkou karet. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den kolik můžu zapojit monitorů d pc?
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli ta myš a klávesnice jsou hení nebo budu muset herní dokupovat
Mozna se ptam hloupe ale i tak bych se chtel zeptat ,je vyhodnejsi si koupit tento pc na klasicke hry jako je Gta5 Cs:Go atd. A nebo je postacujici pc Asus Rog Gr8 'Gtx 750 Ti? Diky za odpoved ! :)
Má tento pc DVD/cd mechaniku?
Utáhne tento stroj gta 5,planet coaster,CS:GO,atd...???????????????????????
Dobrý den chtěl bych se zeptat.Vím že jsou tu už dvě otázky tohoto typu ale to nevadí.Jsem normální hráč.Přijdu ze školy a zahraji si.Třeba GTA 5 nebo Battlefield 4.Sem tam si koupím novou hru.Mám také YouTube kanál na který někdy livestreamuji.Takže to shrnu.O víkendu stramuji a hraji GTA 5.Je možné že bych to rozjel na víc než 25fps?A poslední otázka.Má to zabudovaný Windows? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, chci se zeptat zda je možné že nejde po HDMI kabelu připojit tv k počítači, vyzkoušel jsem více kabelu a tv je chytra televize od panasonicu, děkuji za odpověď

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB14