Refresh the page

Questions and answers: ELITE SCREENS, blind with an electric motor 50" (16:9)

This page contains frequently asked questions about ELITE SCREENS, blind with an electric motor 50" (16:9). If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ELITE SCREENS, blind with an electric motor 50" (16:9). They will be answered by our specialists.
ELITE SCREENS, blind with an electric motor 50" (16:9) - Projection Screen
ELITE SCREENS, blind with an electric motor 50" (16:9)
Ordered on request
35 490,-
Add to Cart
Accessories Help and manuals 11 Reviews 2
Dobry vecer, rad by som kupil bielu verziu tohoto platna. Presne cislo modelu je: SKT120XHW-E10 Bolo by mozne tento model u Vas objednat?
Dobrý den, chtěl bych se ujistit, zda se jedná o model SKT110UHW-E24. Znejistil mě obrázek, který je u 110 palcového modelu odlišný oproti variantám téhož plátna s jinou úhlopříčkou. Děkuji, Jan
Dobrý den, prosím o rozměry balení. Děkuji.
Dobrý den, prosím o informaci, zdali je možné toto plátno získat i v povrchu CineGrey 3D?
Dobrý den, chtel bych si poridit elwktricke platno 135” . kolik ma prosim box kdyz je platno komplet zajeté? jde mi o to kolik to bude cm od stropu? kolik tedy ma box a kolik to uchyceni . dekuji
Dobrý deň prajem, mohli by ste mi prosím poradiť, či uvedené plátno 100" je vhodné na vzdialenosť 4m? Prípadne Vás prosím o radu, aký projektor v 4K rozlíšení by ste mi doporučili pre sledovanie filmov aj za denného svetla? A dá sa prosím uvedené plátno (pri inštalácii v strope) spustiť aj na nižšiu polohu, resp. koľko je maximálne možné spustiť plátno od bodu umiestnenia. Ďakujem pekne.
Dobrý den, jakou šířku má prosím pouzdro? Jsem omezen šířkou pouzdra max 300 cm (299). Hledám plátno elektrické, nejlépe s napínacími lanky, černé pouzdro (případně bílé). Můžete mi prosím doporučit plátno které odpovídá těmto rozměrům?
Jak poznám, který imbus šroub je pro nastavení horního černého okraje /dropu/ tzn dolního dorazu a který je pro nastavení horního dorazu /tj zasunutí platná do tubusu/. Dekuji za info. IB
Je prosim nastavitelny Top Drop [horni cerny okraj]? Platno ma uveden 12”, potreboval bych nastavit na cca 6”. dekuji
Dobrý den, hledám plátno vhodné pro ultra short throw projektor. 110 až 120 palců. Elektrický výsuv. Prosím o informaci, zda nějaké vhodné od elite screens máte v nabídce. Děkuji.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB09