Refresh the page

Questions and answers: GOPRO HERO

This page contains frequently asked questions about GOPRO HERO. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GOPRO HERO. They will be answered by our specialists.
GOPRO HERO - Digital Camcorder
GOPRO HERO
Discontinued
Accessories Help and manuals 42
Dobrý den, jelikož můj dotaz nebyl po 48 hodinách zodpovězen a raději jej někdo smazal, ptám se tedy ještě jednou. Lze k této kameře připojit externí zvuk, např. intercom? Děkuji!
Dobrý den, jaký typ zdířky pro nabíjení má tento model (tedy o jaký kabel se jedná)?
Dobry den. Da sa k tejto kamere dokupit aj dialkove ovladanie? Dakujem
Dobrý deň, vlastním GoPro hero 3 asi 3 roky, použil som ju len 1 krát. A teraz keď ju chcem používať tak sa asi nejak pokazila a jedinú vec čo s ňou viem urobiť je že ju zapnem, nejde ju vypnúť ani pripojiť na mobil proste nic, ked ju chcem vypnúť musím vybrať baterku. Prosím pomôžte mi niekto, ďakujem
Dobrý den chci se zeptat jestli je ta kamera nová a taky se chci zeptat jak to má dobrou stabilizaci a jestli to má hlasové ovládání a gps.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli opravdu jde, do Gopro Hero instalovat filmware z Gopro hero 5 black? Pokud ano, vztahuje se to nějak na záruku?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je ke kamerce přibalena paměťová karta? Děkuji za odpověď.
dobrý den jak dlouho kamera může natáčet děkuji předem ??
Dobrý den, chtěl bych se zeptat ke Gopro Hero, jestli lze při natáčení videa přiblížit či oddálit obraz, případně dálkovým ovládáním.. Děkuji. M.
Dobrý den kamera při nastavování v menu nebo prohlížení někdy zamrzne. Je třeba odpojit baterii a znova zapnout. Je to normální nebo je vadná? (pod vodou se tato akce dělá špatně)

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11