Refresh the page

Questions and answers: GORENJE ORK193R-L

This page contains frequently asked questions about GORENJE ORK193R-L. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GORENJE ORK193R-L. They will be answered by our specialists.
GORENJE ORK193R-L - Refrigerator
GORENJE ORK193R-L
Discontinued
Accessories Help and manuals 6
Dobrý den , zajímalo by mě co přesně bylo s tímto kusem, který prodáváte jako bazarový jen s roční zárukou a jestli je opticky v pořádku, tedy bez kosmetických vad? Díky
Dobrý den, chceme koupit tuto lednici a zároveň aby si tu starou rovnou odvezli. Jak dlouho bychom měli tuto novou lednici nechat stát, než ji zapneme? Děkuji, Klára
Dobrý den, lednici mám asi 2 týdny, občas po zavření dveří se ozve zvuk jakého žbluňkání, který trvá pár sekund a pak zmizí. Nezáleží na tom, jak dlouho je lednice otevřená.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jakou barvu má tahle lednička retro gorenje193r-l? Někdy je uváděna červená barva a někdy bordo. Jestli jsou ve více odstínech a nebo je jedna barva? Děkuji.
dobrý den, jak je to prosím s možností měnit otevírání dveří? proč tento výrobek neexistuje na stránkách gorenje, aby bylo možno se dočíst reálné specifikace? děkuji, JJ.
Dobrý den, nějak se ztrácím v uvedené spotřebě. Můžete mi upřesnit hodnotu 0,02kWH/annum, která mi nedává smysl? Děkuji

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB07