Refresh the page

Questions and answers: Huawei Watch GT 2 Pro 46mm Sport Night Black

This page contains frequently asked questions about Huawei Watch GT 2 Pro 46mm Sport Night Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Huawei Watch GT 2 Pro 46mm Sport Night Black. They will be answered by our specialists.
Huawei Watch GT 2 Pro 46mm Sport Night Black - Smart Watch
Huawei Watch GT 2 Pro 46mm Sport Night Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 70 Reviews 21
Dobrý deň, majú hodinky možnost Always On Display? A spýtam sa na rovinu: kedže som študen tak by ma zujimalo či sa dá nejakým spôsobom listovat v hodinkách odfotené učivo poprípade súbor? ;) Vopred ďakujem za odpovede.
Dobrý den. U hodinek mám problém s velikostí písma (fontu). Nikde jsem nenašel možnost zvětšit písmo. Můžete mi prosím poradit?? Děkuji.
Zdravim, jak prosim dodatecne nastavim v aplikaci aby me chodilz notifiakce z messengeru, instagramu ? aplikace je uz nainstalovana, a ja to pri instalaci neodklikl dekuji
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda půjdou spárovat s telefonem Motorola Moto G200 5G 128GB ? Děkuji
Dobrý den, jsou hodinky kompatibilní s IOS 16.2?
Dobry vecer,funguji tyto hodinky s IOS 16.? Pokud ne,muzete prosim doporucit jine chytre hodinky krome Apple Watch.? Dekuji moc
Dobrý den mají hodinky NFC? V popisu uvádíte, že mají a v recenzích se píše, že NFC nemají.
hodinky vs. iPhone: procetl jsem prispevky v teto sekci. Nicmene jsou starsiho data a jak jsem zaznamenal, hodinky prosli nejakym updatem firmware. Aktualizuji tedy dotaz: jak je to s omezenim funkci mezi temito hodinkami a iPhone telefony ? Nebo je to uz bez omezeni a hodinky i s iPhone vyuziju naplno ?
Dobrý den, jsou tyhle hodinky kompatibilní s telefonem Xiaomi redmi note 8 ? Děkuji za informaci
Dobrý deň, chcem sa opýtať či sú hodinky vhodné na plávanie v mori

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB19