Refresh the page

Questions and answers: Sony ZS-PS50B

This page contains frequently asked questions about Sony ZS-PS50B. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Sony ZS-PS50B. They will be answered by our specialists.
Sony ZS-PS50B - Radio Recorder
Sony ZS-PS50B
Discontinued
Accessories Help and manuals 8 Reviews 4
Dobrý den, jak přehrát hudbu (mp3) z USB. Stáhl jsem si ze svého počítače na USB flashku několik písniček a nejdou přehrát, resp. se vůbec nenačtou. Čím to může být? V jakém formátu musí být USB flashka? Fat32 nebo NTSV?
Přehrává Sony ZS-PS50B formát MP3 z CD? Jedná se mi konkrétně o přehrávání audioknih nahraných na CD ve formátu MP3. A pokud ano, funguje i pro tato CD-MP3 pauza? Tedy bude si po zmáčknutí pauzy přístroj pamatovat, kde se audiokniha zastavila a opětovně se z místa spustí? Děkuji
Dobrý den, pamatuje si stav stopy mp3, kde jsem před vypnutím skončil? Díky
baterie? jaký tip?
Chcela by som vedieť, či tento rádiomagnetofón SONY ZS-PS50B pri prehrávaní z USB vypíše názov stopy, ak je nejako pomenovaná na USB. V návode je uvedené, že rozoznáva číslice a písmená, ale nedočítala som sa, či pri prehrávaní ukazuje názov skladby. Ďakujem za odpoveď
Je podsvícený displej? V případě, že ano, tak jakou barvou? Moc děkuji
Má tento přístroj dálkové ovladaní
Chápu to tedy správně, že: je přehrávač schopen přehrát mp3 z CD, ale WMA jen z USB?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB13