Refresh the page

Nikon D5500 Black + 18-55 mm VR AF-P + 70-300 mm VR AF-P

4.7 20 rating
Product accessories

Nikon D5500 Black + 18-55 mm VR AF-P + 70-300 mm VR AF-P

Hmotnost fotoaparátu: 730 g
Nikon D5500

Parametry tohoto zboží

    

Ohnisková vzdálenost:

min. 18 mm, max. 55 mm
min. 70 mm, max. 300 mm

Světelnost objektivu:

min. f/5,6, max. f/3,5
min. f/6,3, max. f/4,5

Úhlopříčka displeje:

3,2"

Velikost snímače:

23,5 x 15,6

    

Maximální ISO:

25 600

Maximální rozlišení videa:

FullHD (1920 × 1080)

Výdrž baterie:

820 snímků

Pokročilé funkce:

Sáňky pro blesk, Výměnné objektivy, Ultrazvukový filtr, TTL měření

Pokračovatel modelu D5300 prošel zlepšením, aby sedl fotografovi po stránce ergonomie, posloužil s větší výdrží i většími možnostmi fotografování. Především rozšířenou citlivostí ISO na 25600 dosáhnete lepších výsledků za špatného osvětlení i při nočním snímání bez blesku, kdy vaše snímky vyniknou barevností a hloubkou. Zrcadlovka je také oproti předchozímu modelu menší, lehčí, na stejnou baterii vydrží až o třetinu více a má dotykový displej pro jednodušší ovládání. Fotoaparát se dodává s objektivem 18-55 mm AF-P VR.

Klíčové vlastnosti

  • CMOS snímač zaznamenává úchvatné fotografie
  • Záznam Full HD videa s možností plného manuálního řízení
  • Špičkový obrazový procesor EXPEED 4 zajistí rychlé a kvalitní zpracování fotografií i videa
  • Velký rozsah citlivostí snímací soustavy
  • Rychlé a přesné automatické zaostřování
  • 3,2" LCD displej s kloubovým uchycením
  • Dodáváno včetně dvojice objektivů 18–55 mm AF-P VR + 70–300 mm AF-P VR

To nejlepší zůstává

D5500 má osvědčené 39bodové ostření a 2016pixelový RGB snímač pro měření expozice. Snímač CMOS formátu DX s 24 Mpx slibuje živé snímky s výraznými, jemně vystupňovanými barvami a nízkou úrovní šumu. Procesor EXPEED 4 s pokročilými technologiemi rychle zpracuje data do brilantních snímků za všech světelných podmínek. Systém je výkonný natolik, že umožňuje plynulý záznam Full HD videosekvencí i sériového snímání rychlostí až 5 obrázků za sekundu.

Optimálně vytvarovaná

Digitální jednooká zrcadlovka byla zhmotněna lehkou a současně robustní monolitickou konstrukcí těla, a je tak perfektním fotografickým partnerem pro každou příležitost. Za perfektně tvarovaný grip uchopíte fotoaparát s minimem úsilí, abyste získali plnou kontrolu nad připravenými tlačítky a kolečky. Funkce Fn umožňuje rychle upravovat klíčová nastavení pohybem prstu na monitoru při fotografování s využitím hledáčku. Funkci Fn přiřadíte až osm často používaných nastavení včetně volby zaostřovacích polí, režimů činnosti zaostřovacích polí, clony a citlivosti ISO.

Doplňující informace

Upevňovací bajonet
Bajonet Nikon F

Efektivní obrazový úhel
Formát Nikon DX; ekvivalent objektivu s cca 1,5× delší ohniskovou vzdáleností na kinofilmovém fotoaparátu nebo digitálním fotoaparátu formátu FX

Kompatibilní objektivy
V kombinaci s objektivy AF-S a AF-I je dostupné automatické zaostřování. Automatické zaostřování není k dispozici s ostatními objektivy typu G a D, s objektivy AF (objektivy IX NIKKOR a objektivy pro F3AF nelze použít) a objektivy AI-P. Objektivy bez CPU lze použít v režimu M, ale expozimetr fotoaparátu nebude pracovat. U objektivů se světelností f/5,6 a vyšší lze použít elektronický dálkoměr.

Zaostřovací pole
39, lze volit z 39 nebo 11 zaostřovacích polí

Řízení záblesku
TTL: i-TTL řízení záblesku s využitím 2016pixelového RGB snímače v kombinaci s vestavěným bleskem; i-TTL vyvažovaný vyjasňovací záblesk pro digitální jednooké zrcadlovky v kombinaci s měřením Matrix a integrálním měřením se zdůrazněným středem, standardní i-TTL záblesk pro digitální jednooké zrcadlovky v kombinaci s bodovým měřením

Specifications

Type and function

Type SLR

Sensor

Maximum ISO 25,600

Video

Display

Display size 3.2 " (8.13 cm)
Display functions Rotating/tilting
Code:  OI215c9bm
Product Number:  VBA440K019
Links: Producer's Website:

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB19