Refresh the page

BAGOBAGO: Pro komfortní sezení kdykoliv a kdekoliv

Na první pohled vypadá batoh BAGOBAGO zcela standardně. Příjemný vzhled s cílením na detail a vysokou kvalitu, to je český výrobek, na který můžeme být hrdí. Co však tento batoh odlišuje od ostatních je to, že disponuje vestavěnou židličkou a slouží tedy jako pohodlná stolička, na níž se můžete usadit kdykoliv a kdekoliv. To oceníte vždy, když bude potřeba někde čekat nebo když budete unaveni. Odpočinek miluje každý, mějte ho doslova sbalený v ruksaku! Nyní exkluzivně pouze na Alza.cz!

Kvalita ruku v ruce s výbornými parametry

Batoh nabízí 22 litrů úložného prostoru a 130 kg nosnosti pro osobu, která se na něj bude chtít posadit. Nemusíte se přitom bát o věci uložené v batohu - je totiž vymyšlen tak, aby i při sezení na něm zůstaly nepoškozené. Díky nepromokavému materiálu je veškerý obsah batohu v bezpečí také před vodou. Starosti z neočekávaného deště či dokonce sněhové přeháňky tak můžete nechat doma společně s pláštěnkou na batoh. Tato nejnovější verze batohu nabízí inovované sedátko s pratelným obalem a maximální komfort při sezení. A to vše v pěti atraktivních barvách.

Batoh BAGOBAGO navíc splňuje parametry příručního zavazadla, takže si jej můžete vzít bez obav i do letadla. Tento batoh necílí na líné lidi, ba právě naopak! Využijete ho při nejrůznějších aktivitách - při čekání ve frontě na zábavné atrakce, na zastávce autobusu nebo vlaku, na festivalu, či kdekoliv v přírodě na výletě, když se chcete pohodlně usadit při svačení. BAGOBAGO vám pomůže kvalitně odpočívat.

Český patent, český výrobek

Za každým kvalitním produktem stojí i zajímavý příběh. Za batohy BAGOBAGO stojí otec tří synů, Roman Hudeček a jeho komplikovaná zlomenina nohy. „Dlouhou dobu jsem nesměl vůbec chodit. Během procházek při rehabilitačním pobytu v Krkonoších nám chyběla možnost se alespoň na chvíli posadit a odpočinout si od bolesti. Žádnou stoličku jsme s sebou samozřejmě neměli a všude kolem bylo mokro. Kolem nás se pohybovalo mnoho lidí s batůžky na zádech, což nás automaticky vedlo k úvaze, proč nemít v batohu ukrytou stoličku tak, aby na první pohled nebyla vidět? Okamžitě jsme si představili řadu situací, ve kterých by se podobné sedací zavazadlo mohlo hodit: při čekání na MHD, v přeplněných vlacích, ve frontách na lístky, na festivalech, při houbaření a spousta dalších. První primitivní prototyp nám pomohl najít technické řešení a navíc se ukázalo, že vnitřní hliníková konstrukce dělá batoh pevnějším, a tím zdravotně vhodnějším pro delší nošení na zádech, neboť je namáhání těla lépe rozloženo. V roce 2012 jsme si tuto konstrukci nechali patentovat. Poté jsme sestavili tým českých designérů, výrobců i odborníků na ortopedii a spolu s nimi jsme batoh vyvinuli tak, aby byl lehký, prostorný, praktický a zároveň měl nosnost alespoň 130 kg."

Batohy BAGOBAGO exkluzivně nyní zakoupíte pouze na Alza.cz!
Publikováno: 20. 6. 2016 v 15:20

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB07