Refresh the page

Lepší kondice s fitness náramky Samsung Galaxy Fit

Aktualizováno

Společnost Samsung se může pyšnit dalšími produkty. Jsou jimi dvě řady fitness náramků – základní model Galaxy Fit e a jeho rozšířená verze Galaxy Fit. Oba podporují velké množství sportovních režimů a umožňují přijetí notifikací z chytrého telefonu. Tak který z nich si vybrat?

Lepší kondice s fitness náramky Samsung Galaxy Fit – OBSAH

  1. Aktivní životní styl se Samsung Galaxy Fit e
  2. Detailnější měření se Samsung Galaxy Fit
  3. Samsung Galaxy Fit e vs. Honor Band 3 a Samsung Galaxy Fit vs. Garmin vívoSport Optic

Aktivní životní styl se Samsung Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit e je fitness náramek pro všechny, kteří využívají svůj volný čas aktivně a rádi provozují různé druhy sportovních aktivit. Tento náramek za dostupnou cenu nabízí více než 14 sportovních režimů – běh, cyklistiku, triatlon, plavání, fitness, lyžování, golf, veslování, jachting, turistiku, potápění, ale také například jógu a lezení.

Samsung Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit e je k dostání ve třech barvách.

Při tak velkém množství rozličných sportovních aktivit je u fitness náramku Samsung Galaxy Fit e nutná dostatečná odolnost. Výrobce zaručuje ochranu proti vodě do 50 m hloubky. Náramek splňuje i vojenskou certifikaci MIL-STD-810G. Na hmotnosti to ale nepoznáte, Galaxy Fit e je vyroben z ultralehkého materiálu.

i Certifikace MIL-STD-810G označuje zařízení, která dokážou odolat prachu, písku a otřesům. Testuje se i schopnost resistence vůči tlaku, nízkým a vysokým teplotám, kontaminaci tekutinami, střelbě nebo vibracím.

Fitness náramek Samsung Galaxy Fit e disponuje řadou funkcí pro větší přehled o vašich činnostech. Zvládne automaticky rozpoznat chůzi, běh, dynamické cvičení i spánek. Monitoring vašeho spánkového režimu řadí do tří fází podle pohybů vašeho těla a dýchání. Díky této detailní analýze dostanete informace o všem, co potřebujete znát pro vylepšení nebo udržení vaší tělesné kondice.

i Při běžném používání vydrží náramky Samsung Galaxy Fit a Galaxy Fit e na jedno nabití celý týden, tedy sedm dní. Výdrž lze prodloužit méně intenivním využíváním, a to až na 13 dní.

Samsung Galaxy Fit e propojíte s mobilním zařízením skrze aplikaci Samsung Health. Poté lze přijímat notifikace, zobrazit příchozí hovor i nadcházející události ve vašem kalendáři. Fitness náramek se ovládá pomocí PMOLED displeje o velikosti 0,74" a s rozlišením 64 × 128 px. Nabíjení 70mAh baterie probíhá přes speciální POGO konektor. K bezdrátové komunikaci s vaším telefonem je využívána technologie Bluetooth ve verzi 5.0.

Samsung Galaxy Fit; monitoring

Samsung Galaxy Fit monitoruje spánek, který následně přehledně zobrazí do čtyř fází.

Detailnější měření se Samsung Galaxy Fit

Pro náročnější uživatele nebo sportovce – závodníky je zde výkonnější verze Samsung Galaxy Fit. Oproti základnímu modelu nabízí i gyroskop pro přesnější měření aktivit. Neustále monitoruje váš tep a posílá upozornění o případných výchylkách, ke kterým dojde v době mimo váš trénink. Automaticky rozezná až šest pohybových aktivit.

Samsung Galaxy Fit; aktivity

Samsung Galaxy Fit poskytuje mnohem více funkcí než základní verze.

Náramek Samsung Galaxy Fit je vybaven plně barevným dotykovým AMOLED displejem s úhlopříčkou 0,95", který je vsazený do hliníkového pouzdra. Kromě přenosu dat přes Bluetooth 5.0 podporuje i bezdrátové dobíjení 120mAh baterie nebo technologii NFC. Výhodou je také možnost odpovídat na přicházející zprávy krátkými přednastavenými šablonami nebo nastavení doby, kdy nechcete být rušeni.

i Samsung Galaxy Fit vám pomůže zbavit se stresu. V případě napětí chytrý fitness náramek doporučí speciální dechové cvičení.

Samsung Galaxy Fit e vs. Honor Band 3 a Samsung Galaxy Fit vs. Garmin vívoSport Optic

Samsung Galaxy Fit e je oproti Honoru Band 3 lehčí a je vybaven akcelerometrem, který zpřesňuje měření zrychlení. Oba fitness náramky společnosti Samsung nabízí obrovské množství aktivit a mají vojenskou certifikaci MIL-STD-810G. Jejich nevýhodou je nižší výdrž baterie a u dražšího modelu možná zamrzí i absence GPS.

Vybrané parametry Samsung Galaxy Fit e Honor Band 3 Samsung Galaxy Fit Garmin vívoSport Optic
Displej 0,74" POLED 0,91" OLED 0,95" AMOLED 0,84" transreflexivní
Počet sportovních režimů 14 (90 v aplikaci) 12 14 (90 v aplikaci) 6
Voděodolnost 50 m (5 ATM) 50 m (5 ATM) 50 m (5 ATM) 50 m (5 ATM)
Kompatibilita Android, iOS Android, iOS Android, iOS Android, iOS
Max. výdrž baterie Až 13 dní Až 30 dní Až 11 dní Až 7 dní
Úložiště 4 MB 32 MB
Senzory akcelerometr, tepová frekvence tepová frekvence akcelerometr, tepová frekvence, kompas, gyroskop akcelerometr, tepová frekvence, GPS, výškoměr
Hmotnost 15 g 18 g 23 g 24 g
Cena 999 Kč 929 Kč 2 599 Kč g 4 490 Kč

Cena platná k 20. 5. 2019.

i V AlzaMagazínu pro vás máme i další články:

Samsung Galaxy Fit e je k dispozici v černé, bílé a žluté barvě. Cena je stanovena na 999 Kč. U vybavenějšího modelu počítejte s 2 599 Kč za černý nebo stříbrný fitness náramek.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB13