Obnovit stránku

ADATA XPG 16GB DDR4 3600MHz CL17 SPECTRIX D80 Liquid-Cooled, červená

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

ADATA XPG 16GB DDR4 3600MHz CL17 SPECTRIX D80 Liquid-Cooled, červená

Adata XPG Spectrix D80, paměti s hybridním chlazením

Celosvětové běsnění po efektním osvětlení vnitřností počítače nebere konce. Operační paměť nemůže být výjimkou, i proto se společnost Adata rozhodla uvést na trh extravagantní DDR4 moduly s označením XPG Spectrix D80. Tato aktuálně nejvyšší řada je navíc vybavena efektním hybridním chlazením.

DDR4 s frekvencí 3 600 MHz

Hybridní chlazení využívá kombinaci kapalinového chladiče, ve kterém je hermeticky uzavřena nevodivá kapalina, a hliníkového chladiče pro zajištění účinného chlazení. Samotný hybridní chladič je vysoký 46,6 mm. Díky takto pojatému nadstandardnímu chlazení mohou paměťové moduly Adata XPG Spectrix D80 fungovat na pracovní frekvenci 3 600 MHz s časováním CL17.

RGB zcela bez omezení

Samozřejmostí je možnost volit si různé vzory svícení, rychlost pulzování, intenzitu a mnohé další.

Dokonalé přizpůsobení

Podporována je nejen aplikace RGB Sync App, ale také běžné řízení RGB světel většiny výrobců základních desek (Asus, Gigabyte, MSI a ASRock). 

Snadné přetaktování Intel XMP 2.0

K dispozici jsou rovněž předkonfigurované profily Intel XMP (Extreme Memory Profile) 2.0. Je navržen jak pro začátečníky, tak zkušené taktovače, a umožňuje snadné přetaktování výběrem předdefinovaných profilů v BIOSu. Současně je zde stále možnost upravovat kmitočet a časování paměťových modulů. Ti nejnáročnější uživatelé ocení plnou podporu platformy Intel X299 a případně plnou kompatibilitu s procesory AMD Ryzen.

Parametry a specifikace

Určení a typ

Určení Pro počítač
Provedení DIMM

Kapacita

Frekvence a časování

Frekvence paměti 3 600 MHz
Časování CL17

Pokročilé parametry

Napětí 1,35 V
Další vlastnosti Pasivní chladič, RGB osvětlení
Barva podsvícení RGB
Kód:  DD988e4j
Prod. číslo:  AX4U360038G17-DR80
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09