Obnovit stránku

AIR WICK Electric náplň Life Scents Tajemná zahrada 19 ml

4,8 89 hodnocení
Koupit s kódem ALZADNY15
Kód bude uplatněn automaticky.
79,-
Cenová bomba
93,- Ušetříte 28,-

AIR WICK Electric náplň Life Scents Tajemná zahrada 19 ml

Toužíte po domově, kde na vás hned po příchodu dýchne příjemná vůně a máte již elektrický osvěžovač vzduchu Life Scents? Pořiďte si náhradní náplň v této kouzelné kombinaci vůní a nechte si svůj domov krásně provonět. Elegantně se tak postaráte i o neutralizaci případných zápachů. Osvěžovač vzduchu se jednoduše přizpůsobí vašim potřebám díky nastavitelné míře uvolňování vůně, nezáleží tak na tom, jestli se má postarat o zútulnění malého pokoje nebo velkého bytu.

V Tajemné zahradě můžete objevit nejen sladkou vůni malin a něžné květy růží, ale i exotickou vůni ibišku. Navodí vám velmi uvolňující pohodu, ve které se příjemně zbavíte stresu. Nechte se zavést do této okouzlující  zahrady vůní a vdechněte svému domovu jedinečnou atmosféru. 

Obsah balení:
náhradní náplň s vůní

Vůně:
Tajemná zahrada

Parametry a specifikace

XXL balení

XXL balení NE

Objem

Objem 19 ml

Typ osvěžovače

Typ osvěžovače Náhradní náplň

Typ

Typ Náhradní náplň

Vlastnosti

Vůně Ovocná
Použití Univerzální
Kód:  OSV126
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  5997321756509
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18