Obnovit stránku

Amazfit GTS 2 mini Sage Green

5 9 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Amazfit GTS 2 mini Sage Green


Amazfit GTS 2 Mini — Menší bratříček hodinek Amazfit GTS 2

Amazfit GTS 2 Mini jsou kompaktní chytré hodinky, které i přes své malé rozměry nabízí spoustu funkcí a podporu celé řady sportovních aktivit. Hodinky zaujmou velmi tenkým designem, nízkou hmotností, AMOLED displejem s funkcí Always on Display. Mezi významné funkce chytrých hodinek Amazfit GTS 2 Mini zcela bezpochyby patří měření saturace krve kyslíkem – SpO2 a schopnost měření více než 70 sportovních aktivit. 

Opravdu malé a lehké chytré hodinky

Oproti základní verzi Amazfit GTS 2 se liší především rozměry a hmotností. Amazfit GTS 2 Mini jsou tenké pouhých 8,95 mm a bez řemínku je jejich hmotnost jen 19,5 gramů, což jsou skvělé předpoklady pro maximálně pohodlné nošení – o hodinkách Amazfit nebudete vědět ani po celodenním nošení. K pohodlí přispívá i jemný silikonový řemínek, který je šetrný k pokožce. 

Amazfit GTS 2 Mini jsou vybaveny perfektním AMOLED displejem 

Dominantou chytrých hodinek Amazfit GTS 2 Mini je AMOLED displej s úhlopříčkou 1,55" a maximálním jasem 450 nitů, což zaručuje skvělou čitelnost i na přímém slunečním světle a dokonale živé barvy (100% NTSC). Displej hodinek Amazfit GTS 2 Mini navíc chrání zakřivené 2,5D sklo. Vybírat můžete ze široké škály grafických ciferníků, které budou dokonale ladit s vaším stylem. Každý ciferník disponuje vlastní Always-on obrazovkou, takže můžete vidět vaše oblíbené rozhraní kdykoli a kdekoli. Vzhled ciferníku hodinek Amazfit GTS 2 Mini navíc můžete přizpůsobit nahráním vlastního obrázku.

Klíčové vlastnosti chytrých hodinek Amazfit GTS 2 Mini Sage Green

  • Malé rozměry a nízká hmotnost
  • 1,55“ AMOLED displej s 2,5D zakřiveným sklem (rozlišení 354 × 306 px)
  • Optický senzor srdečního tepu BioTracker 2 PPG
  • Měření SpO2, PAI skóre, sledování stresu, monitoring spánku či menstruační kalendář
  • Hodinky Amazfit GTS 2 Mini nabídnou více než 70 přednastavených sportovních režimů
  • Možnost ovládání hudby v telefonu a fotoaparátu
  • Bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.0
  • Přijímání notifikací z chytrého telefonu (Android, iOS)
  • Chytré hodinky Amazfit GTS 2 Mini jsou vodotěsné do 50 metrů (5 ATM)
  • Výdrž baterie činí 14 dní na jedno nabití – dobití poté zabere přibližně 2 hodiny
  • Pohodlný silikonový řemínek


Amazfit GTS 2 Mini jsou vodotěsné a mají dlouhou výdrž

Amazfit GTS 2 Mini jsou vybaveny dobíjecí baterií s kapacitou 220 mAh, která při běžném používání vydrží až 14 dní (21 dní v režimu hodinek bez zapnutého Bluetooth). Užijte si dva týdny aktivity, aniž byste museli mít nabíječku stále u sebe. Doba dobíjení chytrých hodinek Amazfit GTS 2 Mini v magnetickém stojanu je přibližně dvě hodiny. Vodotěsná konstrukce ochrání chytré fitness hodinky Amazfit GTS 2 Mini až do hloubky 50 metrů – můžete je tedy bez obav nosit do plaveckého bazénu nebo se s nimi sprchovat.

Sledování a analýza v reálném čase

Chytré fitness hodinky Amazfit GTS 2 Mini měří více než 70 sportovních režimů, včetně těch nejvíce oblíbených jako např. běh, chůze, cyklistika, plavání, lyžování, eliptický trenažér a mnohem více. Každý režim nabízí profesionální záznam aktivity včetně času cvičení, vzdálenosti, tempa či spálených kalorií. Jakmile trénink dokončíte, můžete v mobilní aplikaci Zepp (pro Android i iOS) vygenerovat zprávu s podrobnou analýzou, která vám pomůže pokračovat ve zlepšování vašeho cvičebního plánu.

Amazfit GTS 2 Mini jsou všestranný monitor zdraví

Amazfit GTS 2 Mini jsou vybaveny pokročilým optickým senzorem BioTracker 2 PPG, který se postará o přesné monitorování srdečního tepu 24 hodin 7 dní v týdnu. Hodinky Amazfit GTS 2 Mini vás navíc upozorní v případě, že je vaše srdeční frekvence neobvykle zvýšená.

Měření saturace krve SpO2

Amazfit GTS 2 Mini rovněž umožní měření saturace krve kyslíkem SpO2, která je důležitá pro sportovce, kteří se věnují vysokohorské turistice, lezení, maratonu či jiným outdoorovým aktivitám. Hladinu SpO2 si můžete otestovat v okamžiku, kdy se začnete cítit špatně. Díky tomu lépe porozumíte své fyzické kondici a můžete udržovat s hodinkami Amazfit GTS 2 Mini své zdraví pod kontrolou.



Systém hodnocení zdraví PAI

Hodnota PAI se vypočítá analýzou dat o vaší srdeční frekvenci, době cvičení a dalších komplexních zdravotních informací pomocí speciálního algoritmu. Výsledkem je tzv. PAI skóre, které poskytuje přehledné zhodnocení aktuálního fyzického stavu, takže se díky hodinkám Amazfit GTS 2 Mini okamžitě dozvíte, jak na tom jste.

Hodinky Amazfit GTS 2 Mini monitorují spánek i stres

Chytré fitness hodinky Amazfit GTS 2 Mini jsou schopny hloubkového monitorování vašeho spánku a analýzu jeho jednotlivých fází (lehký spánek, hluboký spánek, REM). Hodinky Amazfit GTS 2 Mini průběžně sledují stav dýchání a poskytují kvalitní analýzu a návrhy na zlepšení vašeho spánku. Amazfit GTS 2 Mini v průběhu dne sledují hladinu vašeho stresu a její výkyvy zobrazí ve formě přehledného grafu. Pokud se budete cítit pod tlakem, díky hodinkám Amazfit GTS 2 Mini obdržíte upozornění s návrhem na relaxaci.

Praktické funkce pro usnadnění každodenního života

Po spárování chytrých hodinek Amazfit GTS 2 Mini s vašim smartphonem přes bezdrátové Bluetooth rozhraní můžete přímo na zápěstí přijímat upozornění o příchozích hovorech, SMS zprávách, emailech, naplánovaných událostech, notifikace ze sociálních sítí apod. Rovněž jsou k dispozici praktické funkce, jako je stopky, časovač, budík či upozornění na fyzickou neaktivitu - to vše na vašem zápěstí díky hodinkám Amazfit GTS 2 Mini.

Parametry a specifikace

Určení a kompatibilita

Kompatibilní OS Android, iOS
Verze kompatibilního OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0

Displej

Tvar ciferníku Hranatý
Úhlopříčka displeje 1,55 "
Typ displeje AMOLED

Provedení a odolnost

Velikost pouzdra 40 mm
Materiál pouzdra Hliník
Barva pouzdra Stříbrná, Šedá, Zelená
Vodotěsnost 50 m (5 ATM)
Způsob ovládání Dotykový displej
Hmotnost 19,5 g

Konektivita a senzory

Bezdrátové technologie Bluetooth, GPS
Senzory a hardware Oxymetr, Vibrace, Glonass, Kompas, Akcelerometr, Gyroskop, Intenzita světla

Funkce

Sportovní aktivity Běh, Cyklistika, Chůze, Jóga, Lezení, Outdoor, Plavání, Veslování
Funkce měření sportu Krokoměr, Tepová frekvence, Vzdálenost, Výpočet kalorií, Rychlost, Tempo
Zdravotní funkce Měření saturace kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornění na srdeční problémy, Měření úrovně stresu, Dechová cvičení, Sledování menstruačního cyklu, Připomenutí pohybu
Chytré funkce Hledání telefonu, Ovládání přehrávače hudby v mobilu, Vlastní ciferníky, Předpověď počasí, Režim spánku/nerušit, Budík, Datum, Stopky
Sledování polohy a trasy Přes GPS spárovaného telefonu
Hlasový asistent Alexa (není podporováno CZ, SK, HU)

Notifikace a volání

Notifikace z telefonu Příchozí hovor, Odmítnutí příchozího hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociální sítě, Kalendář, E-mail

Software

OS hodinek Amazfit OS
Jazyk mobilní aplikace Čeština, Angličtina, Němčina, Francouzština
Jazyk rozhraní Čeština, Angličtina, Němčina, Francouzština

Řemínek

Barva řemínku Modrá
Materiál řemínku Silikon
Vyměnitelný řemínek Ano
Min. obvod zápěstí 15,5 cm
Max. obvod zápěstí 21,5 cm
Typ zapojení 20mm Quick Release

Výdrž a úložiště

Max. výdrž baterie 504 h (21 d)
Běžná výdrž baterie 336 h (14 d)

Součást balení

Součást balení Dobíjecí kabel

Vyberte si značku/model hodinek

Značka Amazfit
Modelová řada GTS 2 mini
Kód:  XI300i21c
Prod. číslo:  6972596102670
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17