Obnovit stránku

AMICA OKC IN 900 BS

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

AMICA OKC IN 900 BS

Elegantní komínový odsavač par, který potěší jak svým výkonem, tak i vzhledem. Dokáže odstranit až úctyhodných 722 metrů krychlových par za 1 hodinu, což jej řadí do střední až vyšší střední výkonnostní třídy. Skvěle se tak hodí do středně velkých kuchyní.

Jak již bylo naznačeno výše, jedná se o komínovou digestoř určenou pro uchycení k odtahovému komínu. Avšak není-li vaše domácnost takovýmto systémem opatřena, rozhodně nezoufejte. AMICA OKC IN 900 BS disponuje také funkcí recirkulace. Záleží tedy pouze na vás a na konstrukčních možnostech bytu či domu. Nikoliv na digestoři jako takové.

Klíčové vlastnosti

  • Komínová digestoř (15 cm) s možností recirkulace (recirkulace je ideální v případě, že váš dům či byt nedisponuje odtahovým systémem, nasávaný vzduch je veden přes tukový filtr a opět se vrací zpět do místnosti)
  • Vysoký sací výkon
  • 4 nastavitelné stupně výkonu
  • LED osvětlení
  • LED ukazatele
  • Stylový design
  • Nízká úroveň provozního hluku
  • Senzorové ovládání

Praktické LED osvětlení a ukazatele

Za velkou přednost lze bezpochyby považovat i nejmodernější systém širokoúhlého diodového osvětlení. Díky němu je na pracovní plochu vždy skvěle vidět, zatímco oproti klasickému halogenovému osvětlení výrazně šetří energii. V neposlední řadě potěší i přehledné LED ukazatele informující například o stupni odsávání či příjemně nízká úroveň provozního hluku (60 dB).

Doplňující informace:

Rozměry:
Výška 570 - 960 mm
Šířka 900 mm
Hloubka 445 mm

Osvětlení:
1× 6,4 W

Kód:  AMIOP23
Prod. číslo:  OKCIN900BS
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02