Obnovit stránku

AMICA SUPF 810 W

4,6 35 hodnocení
Příslušenství ke zboží

AMICA SUPF 810 W

Máte početnou rodinu nebo prostě často perete prádlo? Tak to by se vám jistě mohla hodit tato špičková kondenzační sušička Amica. Nabízí spojení moderních technologií, účinného sušení, příkladného zpracování a účelného designu v klasické bílé barvě. Pracuje v energetické třídě B a šetří vám tak spotřebu energie a poskytuje vám jedinečný uživatelský komfort. Jistě oceníte i nízkou hlučnost, která nepřesáhne 69 dB.

Klíčové vlastnosti

  • Kvalitní kondenzační sušička za rozumnou cenu
  • 16 skvělých programů 
  • Náplň až 8 kg prádla
  • Odložený start
  • Automatický systém proti zmačkání
  • Vnitřní osvětlení
  • Nízká hlučnost
  • Dětská pojistka

Perfektní pomocník

Tato sušička disponuje perfektním poměrem cena/výkon, o čemž už svědčí například nabídka hned 16 programů. O vaše nejoblíbenější oblečení se postará program Džíny, který byl speciálně vyvinut, aby chránil barvy a zachovával elasticitu a tvar džínových oděvů. Samozřejmě je zde přítomen i šikovný program pro snadné žehlení, Baby Care pro dětské oblečení nebo funkce osvěžení.

Jednoduché ovládání je realizováno pomocí otočného ovladače a o bezpečnost se stará dětská pojistka. V neposlední řadě nutno zmínit i přítomnost vnitřního osvětlení, takže budete mít krásný přehled o uspořádání oděvů.  

Parametry a specifikace

Energetické parametry sušičky

Hlučnost 69 dB
Spotřeba energie - sušičky 4,74 kWh

Vlastnosti

Typ modelu Samostatně stojící model

Rozměry sušičky

Hloubka 62,2 cm
Šířka 59,5 cm
Výška 84,5 cm
Hmotnost 43 kg

Funkce

Funkce sušičky Odložený start, Vnitřní osvětlení, Dětská pojistka
Sada na připojení k odpadu Ne
Kód:  AMSU001
Prod. číslo:  1140290
Odkazy: Informační list Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19