Obnovit stránku

AQ Tango 95 černá

5 1 hodnocení
6 990,-

AQ Tango 95 černá

Třípásmová regálové reprosoustava AQ Tango 95 je vhodná i pro náročné nasazení

Třípásmová reproduktorová soustava AQ Tango 95 od renomovaného českého výrobce se stane skvělým doplňkem každého moderního interiéru. Svým velkým výkonem je schopna ozvučit i větší prostory obývacích pokojů, nebo komerční prostory, restaurace, učebny, kanceláře. Pokud nemáte prostor na velké sloupové reprosoustavy, můžete použít AQ Tango 95, jako základ pro domácí kino. Třípásmová konstrukce s velkým basovým reproduktorem s přehledem zahraje od vysokých tónů až po opravdu hluboké basy. Poslech hudby bude vaše radost.

Kvalitní zpracování od českého výrobce

Nadčasový vzhled reproduktorů AQ Tango 95 doplňují použité kvalitní materiály. Ozvučnice je vyrobena z pevných MDF panelů s povrchovou úpravou strukturovanou fólií s věrnou imitací dřeva. Výhybka vlastní konstrukce je vyvinuta vždy pro daný typ reprosoustav, aby sladění celé reprosoustavy bylo co nejlepší. Všechny vnitřní spoje reproduktorů AQ Tango 95 jsou pájené za tepla, dosáhne se tak dlouhé životnosti a spolehlivosti. Výškový reproduktoru je od respektované dánské firmy VIFA. Nicméně reproduktor jako takový pochází z originální české výroby, díky čemuž výrobce garantuje mnohaletou spokojenost s fungováním.

Vysoká zvuková kvalita reproduktorů AQ Tango 95

Velký 8" basový reproduktor s polypropylenovou membránou v ocelovém koši zajistí mohutné basy. Následuje středový reproduktor s impregnovanou papírovou membránou, která je zárukou precizního podání lidského hlasu. A posledním výkonným členem reproduktorů AQ Tango 95 je kvalitní 1“ výškový reproduktor VIFA s neodymovým magnetem a textilní kalotou. Tím je výborně pokryté celé zvukové pásmo. Robustní konstrukce ozvučnice a vnitřní tlumení zamezí rezonancím. S AQ Tango 95 se můžete těšit na skutečně věrohodnou reprodukci hudby i filmů.

Klíčové vlastnosti reproduktorů AQ Tango 95, černé

  • Třípásmová regálová reprosoustava
  • Šumový výkon 95 W, hudební výkon 190 W
  • Vynikající pro stereo poslech
  • Vyrobeny z MDF panelu, který je potažen fólií s věrnou imitací textury dřeva
  • Reproduktory AQ Tango 95 jsou vhodné i pro montáž na zeď
  • Černé provedení
  • Český výrobek

Parametry a specifikace

Typ soustavy

Typ soustavy Pasivní

Připojení

Typ připojení Reproduktorové svorky

Charakteristika

Frekvence od 40 Hz
Frekvence do 20 000 Hz
Impedance 8 Ohm
Počet pásem 3pásmové

Rozměry reproduktoru

Šířka 25,6 cm
Hloubka 26 cm
Výška 42 cm

Hmotnost

Celková hmotnost 8,2 kg

Určení

Určení K televizi

Barva

Barva Černá
Kód:  AQU003d4
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  0t95
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09