Sous-Vide je způsob vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovávají chuť, vůni a neztrácí na objemu. Tímto způsobem můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i např. vejce. A jak takové vaření probíhá? Ingredience vložíte do speciálního sáčku společně např. s bylinkami či kořením. Poté ze sáčku odsajete veškerý vzduch pomocí vakuovačky. Pak již stačí takto připravený sáček vložit do předem předehřáté vody v hrnci, kterou předehřejete pomocí vařiče Ardes. Vařit pokrm lze hodinu, tři hodiny, ale třeba i celý den. Výsledkem je dokonalý pokrm s velmi přesným propečením.
Ardes Sous-Vide K20 je ponorný vařič vyznačující se svou jednoduchostí a všestranností. I díky tomu je využíván v profesionálních gastronomických provozech. Umožňuje přesnou kontrolu teploty vody, což vede k perfektním výsledkům při přípravě pokrmů. Nastavenou teplotu zobrazuje digitální displej s přesností na 1 °C a čas přípravy. Díky tomu pokrm nikdy nepřevaříte, navíc spotřebujete velmi malé množství energie.
Kód: | ARDVAK01 |
Odkazy: | Stránky výrobce |