Obnovit stránku

Arduino on Android Kit

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Arduino on Android Kit

Tato sada byla vyvinuta pro následování příkladů v knize "Android Open Accessory" z profesionální  série od vydavatele Wrox. S touto sadou je možné vytvářet takové projekty, jako je například LED displej pro vaši SMS, parkovací senzor, jednoduchý robot nebo zvukovým sampler. Pomocí přiloženého USB kabelu připojte všechna vytvořená zařízení se systémem Android. Sestavte všechny své experimenty na propojovací destičce bez pájení pomocí dodaných kabelů. Vyrobte si navíc nějaký vizuální indikátor se všemi LED ze soupravy.
Arduino on Android Kit je mikro kontrolérová deska založená na ATmega2560. Má rozhraní USB host pro připojení na bázi Android telefonů, na základě MAX3421e IC. Další info naleznete v jednotlivých odkazech.

Co je Arduino?

Arduino je otevřená elektronická platforma, založená na uživatelsky jednoduchém hardware a software. Je určeno pro každého, kdo chce tvořit rychle a jednoduše nové, interaktivní a zábavné projekty. Arduino je pro všechny, kdo se chtějí učit programovat, nebo jen pochopit jak fungují moderní technologie, které nás obklopují. Arduino je vlastně počítač, který pomocí různých senzorů dokáže vnímat vnější svět a reagovat na něj například pohybem motorků, svícením LEDek a nebo jak si jen dokážete představit.

Hlavními výhodami Arduino platformy je jednoduchost použití, obrovské množství kompatibilního hardware a Arduino shieldů, dobrá cena a hlavně podpora obrovské komunity Arduino nadšenců. Díky této celosvětové skupině je možno nalézt návody téměř na cokoliv, od použití Arduina jako toustovače, přes stavbu 3D tiskárny, až po jeho vyslání do vesmíru jako satelitu ...
 

Arduino on Android Kit obsahuje:

1x Arduino ADK deska (Rev.3)
1x USB kabel;
1x Propojovací deska
LED (10x červená, 10x zelená, 10x žlutá, 10x modrá)
5x Fotoodpor
8x Potenciometr 10 kOhm
176x Odpor (různé hodnoty)
2x Kontinuální servo
1x Snímač náklonu TinkerKit
1x Snímač teploty
1x Piezoelektrický snímač zvuku
5x Tlačítko
1x Modul relé TinkerKit
1x 5V regulátor napětí
2x Kabel 100 cm TinkerKit
3x Kabel 50 cm
2x RGB Matrix 32X16

Kód:  ARD101c
Prod. číslo:  K000008
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13