Obnovit stránku

ASUS B150M-K

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

ASUS B150M-K

Základní deska ASUS B150M-K D3 s čipovou sadou Intel B150 je vhodným řešením pro stavbu výkonné počítačové sestavy. Podporuje procesory Intel 6. generace s 14nm technologií pro socket 1151. Pro operační paměť je připravena dvojice slotů k osazení paměťovými moduly DDR4 s celkovou kapacitou až 32 GB.
Grafickou kartu připojíte do Q-Slotu PCI-Express 3.0 x16 s velkým okřídleným klipem, se kterým snadno a rychle vyjmete i tu největší grafickou kartu. Samozřejmostí je přítomnost konektorů pro připojení monitoru – DVI či VGA přímo na základní desce. O kvalitní zvukový výstup se stará 8kanálový zvukový čip Realtek ALC887. K dispozici budete také mít dostatek konektorů specifikace USB 2.0 i mnohonásobně rychlejší USB 3.0.

Klíčové vlastnosti

  • 5X Protection II - vysoce kvalitní komponenty
  • LanGuard - spolehlivější připojení
  • Q-Slot zaručuje snadné vyjmutí grafické karty z PCI sběrnice
  • UEFI BIOS a EZ Flash 3
  • Fan Xpert - pokročilé ovládání ventilátorů 
  • SATA III s rychlostí 6 Gb/s

Všestranná ochrana

ASUS 5X Protection II zaručuje využití vysoce kvalitních komponent a vysokou stabilitu systému. Navíc je deska vybavena EPU čipem, což je čip pro úsporu energie, který můžete aktivovat v aplikaci AI Suite 3. Po aktivaci optimalizujte spotřebu energie celého systému díky automatickému rozpoznání aktuálního vytížení počítače a inteligentnímu nastavení spotřeby energie.

Pokročilé ovládání

Méně zkušení uživatelé ocení originálně zpracovaný grafický UEFI BIOS, který lze jednoduše ovládat i myší a nabízí spoustu možností nastavení, ať už se jedná o prioritu bootování zařízení nebo testování paměti RAM. Mezi dodávaným software naleznete například aplikaci Fan Xpert, která umožní snadno spravovat napájení desky, ovládat chlazení, hladinu hluku a měnit takt procesoru.

Parametry a specifikace

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B150

Formát a funkce

Formát základní desky mATX (Micro ATX)
Základní funkce Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operační paměť

Provedení DIMM

Pokročilé parametry

Typ zvukové karty Realtek ALC887

Konektory

Externí DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interní COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC958i1v
Prod. číslo:  90MB0PJ0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19