Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

ASUS ROG MAXIMUS XII FORMULA

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

ASUS ROG MAXIMUS XII FORMULA

ASUS ROG Maximus XII FORMULA s paticí Intel LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z490 poskytne vaší počítačové sestavě opravdu extrémní výkon ve spojení se spolehlivým provozem. Ideální kombinace softwaru a hardwarových komponent nabízí optimalizované přetaktování, podporu vysokorychlostní paměti a komplexní nástroje pro ovládání vodního chlazení a ventilátorů. ASUS ROG Maximus XII FORMULA je připravena pro procesory Intel 10. generace a procesory Pentium Gold a Celeron.

Klíčové vlastnosti základní desky ASUS ROG Maximus XII FORMULA

  • Základní deska ASUS ROG Maximus XII FORMULA pro procesory Intel 10. generace 
  • Inteligentní softwarové nástroje pro udržování systému v optimálním stavu
  • Účinné chlazení umožní extrémní výkon procesoru
  • Místo pro rychlou DDR4 RAM až do 128GB kapacity
  • Dostatek konektorů pro rychlé připojení HDD a SSD disků
  • EZ Mode pro zjištění statistik a nastavení
  • Obsahuje 2× Aura RGB a 2× Aura ARGB header
  • LAN 10G a modul Wifi 6 s Bluetooth 5.1 pro bezdrátovou komunikaci
  • Spolupráce s EK Water Blocks
  • Formát ATX

Inteligentní základní deska ASUS ROG Maximus XII FORMULA

Součástí výbavy základní desky ASUS ROG Maximus XII FORMULA jsou inteligentní softwarové nástroje, které průběžně udržují celý systém v optimálním stavu. Chytré přetaktování sleduje CPU a chlazení a umí předpovídat a nastavovat optimální konfiguraci pro každý provozní režim. Software také automaticky řídí ventilátory a zajišťuje nejúčinnější nastavení v závislosti na aktuálním zatížení systému a teplotě.

Konstrukce desky ASUS ROG Maximus XII FORMULA pro maximální chladící výkon

Deska Maximus XII FORMULA je osazena výkonnými ventilátory a dalšími špičkovými chladicími komponenty a je plně vybavena tak, aby umožnila vyšší výkon při nižších teplotách. Pro zajištění stability systému při velkém zatížení procesoru je při konstrukci ASUS ROG Maximus XII FORMULA použita masivní ocelová zadní deska, vysoce vodivá tepelná podložka a hliníkový I/O kryt. CrossChill EK III VRM block navíc umožňuje zvládat VRM zatížení a vše vylepšuje navíc hybridní systém heatpipe.

Podpora rychlé operační paměti a dedikované grafiky na desce ASUS ROG Maximus XII FORMULA

Dvoukanálová paměťová architektura se skládá ze čtveřice slotů DIMM pro paměť DDR4 s nejvyšší rychlostí 4700 MHz a má kapacitu až 128 GB. Díky automatickému nastavení výkonu s XMP profily je snadné dosáhnout nejvyšší rychlosti a stability paměti. Pomocí nástroje ASUS Optimem III lze optimalizovat paměť pro nastavení vysoké frekvence nebo nízké latence. Vlastní grafickou kartu můžete na ASUS ROG Maximus XII FORMULA zapojit do PCIe x16 slotů, které podporují technologie NVIDIA 2-Way SLI i AMD 3-Way CrossFireX.

Příprava pro velký úložný prostor a rychlá komunikace

Pro pevné disky využijete na ASUS ROG Maximus XII FORMULA 6 konektorů SATAIII 6 Gb/s. Unikátní výkon pro rychlé SSD disky poskytují 3 rozhraní M.2 v režimu SATA i PCIE s bleskovou rychlostí ukládání. S 10G Ethernetem a nejnovější WiFi 6 MU-MIMO s rychlostí až 2400 Mb/s vás rychlost přenosu v herních bitvách určitě nebude omezovat. ASUS LANGuard poskytne ochranu proti přepětí LAN, úderům blesku a výbojům statické elektřiny. Pro připojení periferií a rychlé datové přenosy je na desce ASUS ROG Maximus XII FORMULA k dispozici celkem 19 portů USB 2.0 a USB 3.2. včetně oboustranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si vlastní styl na desce ASUS ROG Maximus XII FORMULA

ASUS ROG Maximus XII FORMULA nabízí kromě mimořádného výkonu také rozsáhlé možnosti vybudování vlastního stylu a přizpůsobení prostřednictvím UEFI BIOS. EZ Mode umožňuje zobrazení statistik a s chytrým průvodcem můžete provádět změny jediným kliknutím. Advanced Mode poskytne plnou kontrolu nad nastavením.

Parametry a specifikace

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel Z490

Formát a funkce

Základní funkce Bluetooth, Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2 , PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, RGB podsvícení, Serial ATA III, Wi-Fi

Operační paměť

Provedení DIMM

Pokročilé parametry

Pokročilé funkce NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukové karty SupremeFX S1220

Konektory

Externí Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 10Gbps, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interní ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 bracket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.2 Gen 2
M.2 sloty
Serial ATA III

Řada

Řada Asus Maximus
Kód:  ACz490rog3
Prod. číslo:  90MB1370-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01