Obnovit stránku

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

Základní deska ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA je nová vlajková loď společnosti, jež je osazena čipsetem Intel X299 a s paticí LGA2066 je tak připravena na novou řadu výkonných procesorů Intel Core X. Samozřejmostí je i bezprecedentní výbava a možnosti pro další přetaktování. Se svými možnostmi tak představuje jasnou volbu pro stavbu extrémně výkonného herního počítače nebo pracovní stanice.

Klíčové vlastnosti ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

  • Základní deska pro výkonné herní počítače s procesory Intel Core X
  • Jedna z nejlepších základních desek všech dob
  • Fyzicky velký formát typu eATX – 8× DDR4 + 3× PCIe 3.0 ×16
  • Pokročilá varianta RGB osvětlení Aura s napojením na další kompatibilní příslušenství
  • Moderní konektory včetně USB-C zajistí extrémně rychlé datové přenosy
  • Speciální ROG Backplate + hliníkový ROG kryt zvyšuje šance na další OC
  • Bezdrátový modul WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, dual band (2,4 GHz, 5 GHz) + Bluetooth 5.0
  • Displej LiveDash OLED zobrazuje POST stavy systému
  • Zapojení grafických karet v režimu AMD 3–Way CrossFire nebo NVIDIA 3–Way SLI

Základní deska pro nejmodernější Intel procesory

Deska ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA je navržena pro procesory Intel Core X, které se osazují do patice LGA2066. Ty spolupracují s paměťmi typu DDR4 o frekvenci až 4 266 MHz. Při maximálním obsazení všech osmi portů se dostanete až na luxusních 128 GB.

Ideální pro ty nejnáročnější uživatele

Díky trojici slotů PCI Express 3.0 připojíte k desce více grafických karet v režimech AMD CrossFire a NVIDIA SLI. Tím se výrazně zvýší váš grafický výkon, a i ty nejnovější hry proto budete moci hrát na nejvyšší úrovní detailů v rozlišení až 4K. Aby byl váš herní zážitek dotažen až do konce, vybavil výrobce základní desku ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA prémiovou zvukovou výbavou. Tu představuje kombinace kodeku řady Realtek S1220 s DAC převodníkem ESS Sabre 9018Q2C. Výsledná kvalita zvuku konkuruje i vybraným samostatným zvukovým kartám té nejvyšší cenové relace.

ASUS 5-Way Optimization

Veškeré složité ladění svého počítače zvládnete jediným kliknutím pomocí technologie 5-Way Optimization. Ta optimalizuje základní funkce vašeho systému na základě aktuálního použití. Ať už právě hrajete hry, sledujete film nebo pracujete, výkon počítače se vašim aktivitám přizpůsobí. Tím dosáhnete skvělého výkonu a zároveň úspory energie. Hry díky vynikajícímu výkonu, nastavení priority šířky pásma a skvělému zvuku poběží rychle a naprosto plynule.

Ve výbavě ASUS ROG nechybí ani M.2 sloty

Pokud od svých SSD disků očekáváte maximální rychlost, připojte je k M.2 slotu. Externí disky si budou užívat vysoké přenosové rychlosti díky přítomnosti USB 3.1 druhé generace, které se pyšní až ohromným zrychlením oproti generaci 2.0. Požadované soubory se přenesou až 20× rychleji. Samo sebou nechybí ve výbavě základní desky ASUS ROG ani moderní USB typu C.

Parametry a specifikace

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkce

Formát základní desky eATX (Extended ATX)
Základní funkce Bluetooth, Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2 , PCI Express 3.0, RGB podsvícení, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Operační paměť

Provedení DIMM
Režim zapojení Quad-channel

Pokročilé parametry

Pokročilé funkce HW tlačítka, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Řadič RAID, Chladiče mosfetů
Typ zvukové karty Realtek ALC1220

Konektory

Externí RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 10Gbps
Interní Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 12×
USB 3.2 Gen 2
M.2 sloty
Serial ATA III

Řada

Řada Asus Rampage
Kód:  ACx299c8
Prod. číslo:  90MB0ZJ0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08