Obnovit stránku

ASUS ROG STRIX SCAR III G731GW-EV007T Gunmetal

Produkt je lokalizovaný pro CZ
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

ASUS ROG STRIX SCAR III G731GW-EV007T Gunmetal


ASUS ROG STRIX SCAR III G731, špičkový herní notebook se 144Hz displejem

Již dávno neplatí pověry, že notebook nemůže sloužit jako herní stroj. Exkluzivní model z řady Republic of Gamers se vymyká všem standardním tabulkám. Kvalitní zpracování a precizní detaily dělají z tohoto kousku umělecké veledílo. Nejnovější herní notebook ASUS ROG STRIX SCAR III vás zaujme prémiovým zpracováním, který je až po okraj naplněný tím nejmodernějším herním hardwarem v čele s 9. generací procesorů Intel Coffee Lake.



Bleskově rychlý displej 17,3" displej

Správný herní nadšenec pozná okamžitě rozdíl mezi obyčejným 60Hz displejem a bleskurychlou 144Hz obrazovkou. Právě tou je vybavený notebook ASUS ROG STRIX SCAR III, který vás během pár sekund okamžitě vtáhne do centra herní vřavy. Rozhodně získáte citelný náskok vůči svým protivníkům v jakékoli bitvě.

144 Hz

Obnovovací frekvence

3 ms

Doba odezvy

Antireflexní

Povrch displeje

Full HD

Rozlišení



Zabezpečení ASUS Keystone

Keystone je vlastně váš fyzický bezpečnostní klíč k novému notebooku. Je založený na technologii NFC a přesně zapadá do otvoru v šasi STRIX SCAR III. Při aktivaci okamžitě přeměňuje váš počítač pomocí různých efektů a herních profilů, nebo odemyká přístup ke skrytému disku Shadow Drive.



8jádrové CPU a moderní grafika, kombinace vhodná i pro náročné hry

ASUS se rozhodl použít naprostou novinku v podobě osmijádrového procesoru Intel Core i9 9880H Coffee Lake s pracovní frekvencí až 4,8 GHz, který má dodatečnou oporu hned v 32GB operační paměti. Grafický čip NVIDIA GeForce RTX 2070 pak exceluje ve hrách do QHD rozlišení. Navíc si vychutnáte Ray Tracing efekty v reálném čase i programovatelné stínování.

Core i9

Typ CPU

RTX 2070 8 GB

Typ GPU

32 GB

DDR4

1 512 GB

Kombinované úložiště

ASUS ROG STRIX SCAR III

NVIDIA Turing

Revoluční architektura NVIDIA Turing spolu s novou RTX platformou v sobě snoubí umělou inteligenci, programovatelné stínování a mnoho dalšího. Výsledkem je tak hraní na úrovni, kterou jste dosud nepoznali.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Výkon

Citelný mezigenerační nárůst výkonu vám garantuje plynulé herní zážitky. 

ASUS ROG STRIX SCAR III

Technologie

Nové grafické karty odpovídají požadavkům moderních displejů včetně 4K rozlišení nebo připojení více monitorů současně.


ASUS ROG STRIX SCAR III G731 s podporou pro VR

Herní notebook STRIX SCAR III je vhodný pro vaše první krůčky uvnitř virtuální reality. Stačí si pořídit kompatibilní VR set a vydat se vstříc novým zážitkům.



Herní klávesnice s rozšířeným podsvícením

STRIX SCAR III vás díky kvalitně zpracované klávesnici vtáhne ihned do hry. Transparentní klávesy WASD pomáhají vizuálnímu rozpoznání běžných ovládacích prvků nebo periferní osvětlení RGB vám umožní zvýraznit vaše vlastní klávesové zkratky. Celá klávesnice má zaručenou životnost zhruba 20 milionů úhozů.



Osvětlení Aura Sync

Technologie Aura Sync dává vaší herní soustavě konzistentní vzhled. Přizpůsobte si barvy loga ROG, klávesnice a světelné lišty na STRIX SCAR III s herní myší, která podporuje Aura Sync, stejně jako s náhlavními soupravami a dalšími podporujícími periferiemi. Celý rozsah barev a sedm různých režimů osvětlení lze snadno nastavit pomocí ovládacího panelu Aura.



Postranní reproduktory

ASUS ROG STRIX SCAR III přináší jasnější, hlasitější a přesnější zvuk, takže každá akce zní jako ve skutečnosti. Všechny zvuky vylepšuje inteligentní zesilovač, který v reálném čase monitoruje zvukový výstup. Výsledný zvuk má menší zkreslení šumu, vyšší dynamický rozsah, více basů a výrazně vyšší potenciální výstup. Zvyšte hlasitost a zaznamenejte každý nepřátelský pohyb, přestřelku a zvuky okolního prostředí během vaší hry.

2,8×

Hlasitější

Výraznější basy



Nový nástroj ROG ARMOURY CRATE

ROG Armory Crate sjednocuje systém a ovládání osvětlení, aby bylo možné v jediném snadno dostupném nástroji nastavit co je potřeba. Můžete snadno definovat a přizpůsobovat profily nastavení, které automaticky provádějí úpravy při spuštění oblíbených titulů. Kombinace těchto nastavení s vaším klíčem ROG Keystone vám umožňuje rychlé načítání vašich vlastních nastavených profilů.



ASUS ROG STRIX SCAR III G731 s bezchybně navrženým chlazením

Herní notebook ASUS ROG STRIX SCAR III má inteligentní tepelný design, který využívá tepelné potrubí a duální ventilátory k automatickému nastavení chladicího systému pro optimalizovaný výkon CPU a GPU. Speciálně vytvořené větrací otvory nad klávesnicí a ve spodní části notebooku umožňují větší přísun studeného vzduchu.

Samočistící protiprachové tunely

Konstrukce s dvěma ventilátory

Vylepšené 12V ventilátory

0,1 mm tenká tepelná žebra

ASUS ROG STRIX SCAR III

Duální chlazení

Vylepšené 12V ventilátory, které se otáčejí vyššími otáčkami než tradiční 5V chladiče, pohání silný proud vzduchu, což zvyšuje účinnost chlazení. HyperCool Pro také obsahuje patentovaný systém proti prachu Anti-Dust Cooling, který vylučuje částice prachu a nečistoty pro zlepšení spolehlivosti a trvanlivosti systému.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Rozšířené opláštění

Jedinečná konstrukce tepelného potrubí zahrnuje rozšířenou obkladovou desku, která absorbuje teplo z CPU a GPU a rovnoměrně je rozděluje, aby se zabránilo hromadění tepla. Tím se udržují komponenty čipové sady pod 90 °C – čímž se zvyšuje spolehlivost a životnost systému.



Až o 30 % vyšší dosah WiFi

OG Strix jsou první herní notebooky na světě, které mají více Wi-Fi antén pro dosah vyšší o 30 %, vyšší propustnost Wi-Fi a méně poruch připojení. Patentovaná technologie ROG RangeBoost kombinuje čtyři antény, které se nacházejí na zadní a přední straně přístroje, s unikátním algoritmem, který neustále skenuje a vybírá nejlepší dvojici antén, které dokáží pokrýt hluchá místa druhé strany, což má za následek ten nejsilnější signál.

Dostatek moderních portů

Bohatou výbavu doplňuje množství portů včetně HDMI 2.0 a nejnovějšího konektoru USB-C 3.2 s podporou napájení. K dispozici jsou i tři porty standardu USB 3.2 Gen1 a jeden USB 3.2 Gen2. Pro spojení se světem poslouží Bluetooth 5 a rychlá WiFi standardu 802.11ac. Notebook je dodávaný s předinstalovaným systémem Microsoft Windows 10 Home.

Parametry a specifikace

Displej

Úhlopříčka displeje 17,3 "
Svítivost 300 Nits
Typ displeje Antireflexní
Poměr stran 16:9
Typ panelu IPS
Maximální rozlišení 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesoru Intel Core i9
Modelové označení procesoru Intel Core i9 9980HK Coffee Lake
Frekvence procesoru 2,3 GHz (2 300 MHz)
Core Boost Frekvence 4,8 GHz (4 800 MHz)
Cache procesoru 16 MB
Funkce procesoru Automatické přetaktování, HyperThreading, Podpora Virtualizace

Operační paměť

Typ paměti DDR4
Frekvence paměti 2 666 MHz (2,67 GHz)

Grafická karta

Počet stream procesorů 2 304×

GPU značka/model

Značka grafické karty NVIDIA GeForce
Model grafické karty RTX 2070

Operační systém

Operační systém Windows 10 Home

Pevný disk

Typ úložiště SSD + HDD
SSD Kapacita 512 GB (0,51 TB)
HDD Kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvícená klávesnice, Numerická klávesnice, Operační systém

Baterie

Kapacita baterie 66 Wh
Počet článků

Konstrukce

Materiál konstrukce Kov + plast
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Barva

Barva Černá

Hmotnost

Hmotnost 2,85 kg

Rozhraní

Síťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi 802.11ac
Verze WiFi WiFi 5
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozměry

Šířka 399 mm
Hloubka 293 mm

Jazyk klávesnice

Produktová řada

Řada notebooku Asus ROG
Kód:  NA683i70
Prod. číslo:  G731GW-EV007T
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11