Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Black&Decker BDJS350

5 1 hodnocení
2 590,-

Black&Decker BDJS350

Poroučela se vaše autobaterie třeba vlivem silného mrazu a auto ne a ne nastartovat? Řešením je startovací sada zvučné značky Black&Decker. Tato oranžovočerná skříňka v sobě ukrývá dobře zapečetěný olověný akumulátor s kyselinou. Ten je obezřetně zajištěn vůči rozlití a celá sada je maximálně bezpečná. Dokáže vygenerovat startovací proud o síle až 350 A a spolehlivě tak vaše auto probudit.

Klíčové vlastnosti startovací sady Black&Decker BDJS350

  • Vysoký startovací proud
  • Zapečetěný olověný akumulátor
  • Měděný kabel s poniklovanými svorkami
  • Pro všechny 12V baterie
  • Spolehlivé robustní šasi

Z 230 V na 12 V

Startovací sada Black&Decker BDJS350 se nabíjí z klasické 230V sítě a napětí si sama redukuje do výstupních 12 V. Robustní šasi je příslibem dlouhé životnosti a spolehlivosti. Sadu lze využít nejen pro osobní automobily, ale prakticky pro všechny stroje s 12V baterií.

Parametry a specifikace

Výstupy

Výstupy USB-A, Konektor pro start vozidla
Celkový počet výstupů 2

Startovací proud

Max. objem

Max objem benzin 2 l

Další výbava

Kapacita 9 000 mAh
Kód:  TRIOH715
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  Black&Decker BDJS350
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04