Obnovit stránku

Motorové oleje CASTROL

motorový olej castrol

Vysoce výkonné motorové oleje Castrol

Castrol je britská ropná společnost, která se zaměřuje na prodej vysoce kvalitních průmyslových a automobilových maziv a olejů. Motorové oleje Castrol jsou velmi výkonné a více než 120 let zaujímají silné postavení na trhu. V souladu s posláním firmy jsou navíc vyráběny s důrazem na dlouhodobou udržitelnost a omezování uhlíku. V těchto oblastech spolupracuje Castrol s ověřenými partnery.

motorový olej castrol 5W-30

Motorové oleje Castrol pro automobily

Castrol nabízí širokou škálu vysoce kvalitních motorových olejů pro automobily. Každý motorový olej Castrol je vyroben v souladu se zájmem společnosti o udržitelnost. V rámci základního dělení rozlišujeme plně syntetický a polosyntetický motorový olej, dále hraje roli viskozita. Vůbec nejpopulárnější je motorový olej Castrol 5W-30.

Motorové oleje Castrol pro motorky

Součástí široké nabídky společnosti Castrol jsou také motorové oleje pro motocykly. I zde se setkáte se zaměřením na kvalitu a dlouhodobou udržitelnost. Motorové oleje pro motorky dělíme na plně syntetické, polosyntetické a minerální, podrobnější segmentace pak zahrnuje širokou škálu různých vlastností a viskozit.

motorový olej castrol
motorový olej castrol

Motorové oleje Castrol pro zahradní techniku a pily

Castrol myslí i na zahradní techniku, pro jejíž chod je olej potřeba. Motorový olej Castrol představuje sázku na jistotu, ať už jde o sekačky, křovinořezy nebo motorové pily. Mezi stěžejní parametry opět patří druh, viskozita a složení oleje. Nabídka firmy Castrol je natolik obsáhlá, že si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Upřesnit parametry
65 položek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19