Obnovit stránku

COMPASS Ochranná plachta FULL M 431x165x119cm NYLON

4,3 4 hodnocení
Garance nejlepší ceny
699,-

COMPASS Ochranná plachta FULL M 431x165x119cm NYLON

Ochranná plachta vyrobená z nylonu ochrání váš vůz proti znečištění od střechy až po podvozek. Na karosérii nebudou mít vliv žádné stavy marnivého počasí, ať už je liják, létají hromy, blesky, fouká vítr nebo praží slunce. Ani ptáci a jejich trus už vás nerozhází, ještě méně vás bude znepokojovat pyl stromů, pod nimiž parkujete. Nasaďte plachtu a budete moci klidně spát.

Plachta sice zakryje celý vůz, ale její upevnění není vůbec složité. Díky všité gumě stačí přehodit plachtu přes střechu a stáhnout ji až dolů. Jediné, co z vašeho vozu bude koukat, jsou spodní části kol. Jednoduše plachtu i sundáte - stačí přetáhnout gumu a plachtu složit do uzavíratelného obalu. Plachta je pevná, takže se jen tak neroztrhne, ale zároveň prodyšná, aby se váš dopravní mazlíček necítil jako ve skleníku. Udělejte něco pro jeho zdraví a přikrývejte ho plachtou, bohatě se vám odvděčí.

Klíčové vlastnosti

  • Pro osobní automobily
  • Velikost: 431 x 165 x 119 cm
  • Tabulka velikostí plachty v závislosti na typu vozu je umístěna u odkazu na stránky výrobce.

Parametry a specifikace

Určení

Určení Automobil

Velikost

Velikost M

Rozměry

Délka 431 cm
Šířka 165 cm
Výška 119 cm

Materiál

Materiál Nylon

Vlastnosti

Vlastnosti paropropustnost

Druh karosérie

Druh karosérie Sedan
Kód:  AUPR240
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  05966
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13