Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

NEUMANN, Adventure 230 - stříbrná lesklá

Doprava
zdarma
16 690,-

NEUMANN, Adventure 230 - stříbrná lesklá

Hledáte pro svůj cestovatelský komfort kvalitní střešní box, který bude opatrovat všecha vaše zavazadla při cestě na lyže i prázdninové kempování? Střešní box NEUMANN, Adventure 230 - stříbrná lesklá je připraven být tím pravým parťákem na všech vašich cestách! Vyznačuje se rozměry 47 × 96 × 230 cm. Díky slušnému objemu 630 l vám dovolí převézt všechny věci, bez kterých by výprava nebyla kompletní, a navíc klidně kočárek, lyže, snowboard nebo běžky. A vy tak budete mít rázem volný prostor v kufru auta.

Nejzásadnější rysy střešního boxu NEUMANN, Adventure 230 - stříbrná lesklá

  • Bezpečný střešní box na zámek
  • Šikovné oboustranné otevírání
  • Hmotnostní kapacita 75 kg
  • Celkové rozměry střešního boxu 47 × 96 × 230 cm
  • Objem úložného prostoru činí 630 l
  • Celkový design střešního boxu utváří stříbrná barva

Střešní box je perfektní na dovolenou s rodinou

Maximální povolená nosnost střešního boxu NEUMANN dosáhne na 75 kg, přitom samozřejmě celý obsah boxu přežije i rozmary počasí v bezpečí. A to díky skořepině z odolné a přitom velmi lehké plastové konstrukce. I proto nainstalujete střešní box NEUMANN s minimem námahy na běžně používané příčníky. Bezpracný přístup k věcem uvnitř nabízí oboustranné otevírání. Posledním kamínkem v mozaice dokonalosti je pak samotná stříbrná barva střešního boxu NEUMANN, která bude jistě slušet většině automobilů.

Parametry a specifikace

Rozměry a objem

Objem 630 l
Délka 230 cm
Šířka 96 cm
Výška 47 cm

Způsob otevírání

Způsob otevírání oboustranné

Vlastnosti

Nosnost 75 kg
Barva stříbrná
Kód:  AUPR20217
Záruka: 60 měsíců
Prod. číslo:  NPB2004CCR
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09