Obnovit stránku

SIXTOL Dacia / Renault Logan I (3-dv) (04-)

299,-

SIXTOL Dacia / Renault Logan I (3-dv) (04-)

Chcete ochránit zavazadlový prostor vašeho vozu před znečištěním vznikající při převozu stavebních materiálů, nákupů, sportovního náčiní či vašich čtyřnohých kamarádů? Velice jednoduchý způsob jak tomu zabránit je pořízení si gumové vany do kufru od společnosti Sixtol. Samotná instalace vany do zavazadlového prostoru je velice jednoduchá, protože ji stačí pouze rozložit ve vašem kufru a máte vystaráno! 

Vlastnosti vany do zavazadlového prostoru pro Dacia / Renault Logan I (3-dv) (04-)

  • Opatřena certifikátem TÜV Süd Czech
  • Použití vany v širokém rozsahu teplot od -60°C do +80°C
  • Bezproblémové použití a elegantní vzhled
  • Snadno omyvatelná i zahradní hadicí

Ochrana a pohodlí především

Vana je vyrobena z recyklovatelného a vysoce odolného materiálu – mikroporézní pryž SBR zajišťující vaně perfektní pružnost - tak aby  dokonale pasovala do kufru vaší Dacia / Renault Logan I (3-dv) (04-).  Pro zlepšení ochrany vašeho zavazadlového prostoru je vana opatřena zvýšeným okrajem 4-6 cm (dle typu vozidla), který chrání kufr před vylitím či vysypáním obsahu nákladu. Ke zlepšení komfortu během jízdy přispívá protiskluzová vrstva, která zabrání posunu vašeho nákladu, což z ní dělá ideálního pomocníka na převoz. 

Parametry a specifikace

Konfigurátor podle vozu

Výrobce DACIA
Model LOGAN (LS_) (SEDAN) [09/04-]

Vlastnosti

Materiál Guma
Kód:  AUPR04264
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  HBC08979
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13