Obnovit stránku

AVI-8 AV-4028-05 set

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

AVI-8 AV-4028-05 set

Společnost AVI-8 se specializuje na výrobu špičkových leteckých hodinek. Každá kolekce je inspirována určitým obdobím letecké historie, příběhy samotných pilotů a památce letectva. Každá modelová řada je odrazem konkrétní doby letectví a pří výrobě byl kladen důraz na vysokou odolnost, vynikající čitelnost za každé situace a perfektní spolehlivost.

Flyboy

Flyboy je hovorový termín používaný k pojmenování pilota. Pojem se začal používat v první světové válce jako označení mladých mužů, kteří byli na zemi jako mladí a nezkušení kluci a ve vzduchu se měnili ve zkušené a rozhodné muže. Tato nezkrotná skupina s nepopiratelných charismatem a smyslem pro povinnost inspirovala tuto řadu hodinek. 
Hodinky AV-4028-05 se pyšní velkým černým ciferníkem s přehlednými indexy. Také vás zaujme vteřinová ručička zakončená symbolem letadla. Samozřejmostí jsou luminiscenční prvky pro perfektní čitelnost i ve tmě. Na šesté hodině je umístěna praktická datumovka. 
Srdcem hodinek je špičkový japonský strojek Quartz. Kulaté pouzdro je vyrobeno z kvalitní oceli a doplňuje jej pohodlný koženkový řemínek v modré barvě se standardním přezkovým zapínáním. Ciferník proti poškrábání chrání tvrzené minerální sklíčko, které zaručuje dlouhou životnost. Výrobcem udávaná vodotěsnost dosahuje hodnoty 5 ATM. 
Společně s hodinkami dostanete i nádhernou peněženku. Vše je uloženo v elegantním boxu.

Parametry a specifikace

Určení

Vhodné pro Dospělé

Určení

Určení Pánské

Vodotěsnost a odolnost

Vodotěsnost 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5907
Prod. číslo:  4895118836711

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07