Obnovit stránku

Batoh reflexní S.O.R. oranžový

Zobrazit alternativy
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Batoh reflexní S.O.R. oranžový

Jednoduchý bezpečnostní prvek, za skvělou cenu, díky kterému budete vy i vaši blízcí perfektně viditelní v každém počasí. Batoh s reflexním pruhem na velmi velkou vzdálenost vytváří na tmavém pozadí kontrast, který řidič při nasvícení reflektory okamžitě spatří. Proto má dostatek času na reakci k tomu, aby zbrzdil a chodce bezpečně objel! Je vhodný jak na výlet, tak na běžné cesty do práce, za sportem či za zábavou. Navíc ho lze nosit buď klasicky přes obě ramena, nebo jako jednoduchý vak na sportovní potřeby přes jedno rameno. Jeho používání vám zajistí bezpečnost při chůzi v oblastech s automobilovým provozem. 

Perfektní ochrana za skvělou cenu

  • Reflexní batoh - oranžový
  • Opatřený reflexním pruhem
  • Vysoká odrazivost světla
  • Zvyšuje viditelnost nositele na silnicích a cestách
  • Kvalitní zpracování, všestranné využití
  • Skvělá cena

Buďte vidět!  

"Vidět a být viděn" - základní pravidlo bezpečnosti na silnicích. Za ztížené viditelnosti v noci, dešti nebo mlze se chodci a cyklisté stávají pro řidiče prakticky neviditelnými. Chodce či cyklistu jsou schopni zahlédnou až v okamžiku, kdy již není čas na reakci. Reflexní prvky jsou, díky svým odrazivým vlastnostem, viditelné ze vzdálenosti 200 m! Což poskytuje řidičům čas k reakci i bezpečnému objetí chodce.    

Parametry a specifikace

Rozměry:
Délka - 48 cm
Šířka - 38 cm

Objem:
17 litrů

Hmotnost:
0,008 kg

Barva:
Stříbrná - reflexní
Oranžová - výstražná

Kód:  AUPR2465
Prod. číslo:  01748
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04