Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AHAVA Minerální šampon 40 ml

109,-

AHAVA Minerální šampon 40 ml

Líbí se vám krásné a zdravé vlasy? Pak si zaručeně oblíbíte šampon AHAVA o objemu 40 ml. AHAVA Minerální šampon 40 ml je nejvhodnější na všechny typy vlasů, jemné, normální a suché vlasy. Tento druh šamponu je vhodný pro ženy a pro muže. Pokud preferujete tekutý (klasický) šampon, potom jistě oceníte tento. Navíc jistě oceníte jeho zásluhu o růst nových vlasů. Zajisté budete spokojeni se zářivým leskem vašich vlasů. Pokud potřebujete mít dokonale hydratované vlasy, tento typ byl ideální volbou. Šampon vaše vlasy perfektně hloubkově vyčistí. Šampon bez parabenů, bez sulfátů a s přírodními složkami je to nejlepší pro vaše vlasy.

Důležité přednosti šamponu AHAVA Minerální šampon 40 ml

  • Tento šampon zajistí vašim vlasům zdraví a krásu
  • Šampon AHAVA o objemu 40 ml
  • Na všechny typy vlasů
  • Šampon pro muže i ženy
  • Podporuje také růst vlasů
  • Díky němu budou mít vaše vlasy mimořádný lesk
  • Zajistí vlasům potřebnou hydrataci
  • Šampon čistí hloubkově
  • Druh šamponu AHAVA Minerální šampon 40 ml: tekutý (klasický)
  • Složení bez parabenů, bez sulfátů a s přírodními složkami

Složení

Aqua (Mineral Spring Water), Ammonium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7 ,Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-39, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Parfum (Fragrance), Cocamide MEA, Sodium Chloride, Allantoin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Maris Aqua (Dead Sea Water), Xanthan Gum, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Styrene/Acrylamide Copolymer, CI 77891, MICA, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone

Parametry a specifikace

Typ

Typ produktu Šampon

Určení

Určení Pro ženy, Pro muže

Složení

Specifické složení Bez parabenů, Bez sulfátů, S přírodními složkami

Typ šamponu

Typ šamponu Tekutý (klasický)

Účinek

Účinek Růst, Lesk, Hydratace, Hloubkové čištění

Typ vlasů

Typ vlasů Všechny typy vlasů, Jemné, Normální, Suché

Objem

Objem 40 ml
Kód:  KSVL6528
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  697045155583
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11