Obnovit stránku

AVENE Tónovací fluid SPF 50+ 50 ml

AVENE Tónovací fluid SPF 50+ 50 ml

Lehký Avène tónovací Fluid SPF 50+ na obličej vám nabízí velmi vysokou ochranu nejen před UVB a UVA, ale také před modrým světlem, které bývá zdrojem hyperpigmentace, poškození buněk a předčasného stárnutí pleti. Je skvělý především pro normální až smíšenou citlivou pleť. Díky své lehké textuře nemastí ani nelepí a vaše pleť ho vstřebá během 3 sekund. Přírodní odstín se přizpůsobí většině tónů pleti, kterou krásně barevně sjednotí. Opalovací tónovací Avène Fluid SPF 50+ je vhodný také jako podklad pod make-up, je voděodolný a jeho šetrné složení snese bez problémů i velmi citlivá pleť. Poskytne vám širokospektrální ochranu před slunečním zářením v ulicích měst i na dovolené.

Klíčové vlastnosti opalovacího krému Avène tónovací Fluid SPF 50+

  • Velmi vysoká ochrana před UVB, UVA a modrým světlem
  • Opalovací Avène tónovací Fluid SPF 50+ je ideální pro normální až smíšenou citlivou pleť
  • Nový sluneční širokospektrální filtr TriAsorB
  • Obsažené antioxidanty poskytují kožním buňkám dvojí antioxidační účinek
  • Termální voda Avène pleť zklidní, zjemní a eliminuje její podráždění
  • Lehká textura tónovacího fluidu nemastí ani nelepí
  • Přírodní odstín se přizpůsobí většině tónů pleti
  • Avène tónovací Fluid SPF 50+ se vstřebá do 3 sekund
  • Voděodolný opalovací přípravek se šetrným složením
  • Vhodný i pro velmi citlivou pleť

Účinné látky:
TriAsorB - nový sluneční širokospektrální filtr, který chrání nejen před UV zářením, ale také modrým světlem až do 450nm. Díky této inovaci snižuje až o 95 % poškození buněk vyvolané slunečním zářením** a přispívá tak účinně k boji proti negativním vlivům slunce a viditelným poškozením kůže.
Antioxidační komplex - zajišťuje dvojí antioxidační účinek pro komplexní ochranu buněk.
Termální voda Avène - zklidňuje a zjemňuje citlivou pleť, působí proti podráždění.
**Test in vitro na rekonstruované epidermis vystavené modrému světlu

Aplikace:
Aplikujte přípravek 20 minut před vystavením se slunečnímu záření. Pro zajištění uvedené úrovně ochrany aplikujte průměrně 6 dávek na obličej a krk dospělého. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, po plavání a osušení ručníkem.

Upozornění:
Zabraňte styku s očima. K vnějšímu použití. Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko. Vyhýbejte se slunci v době mezi 11. a 15. hodinou. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunečnímu záření. K ochraně před sluncem používejte oblečení (klobouk, sluneční brýle, tričko...). Pro zajištění uvedené úrovně ochrany ukazatelem SPF je třeba aplikovat přípravek na kůži celého těla ve vrstvě 2 mg/cm2.

Výsledky studií:
Vstřebá se do 3 sekund*
Přirozený vzhled - 94 %**
Sjednocená pleť -  83 %**

*Smyslový profil, 15 osob, jednorázová aplikace
**% spokojenosti, 71 osob, jednorázová aplikace

Pro planetu:
Vysoce bezpečný filtrační systém respektuje ekosystém oceánů. Není toxický pro 3 klíčové články mořské biodiverzity: jeden druh korálu, jeden druh fytoplanktonu a jeden druh zooplanktonu***.
Avène je partnerem projektu Pur Project, který zajišťuje obnovu korálových útesů, mangrovových lesů a recyklaci plastového odpadu. Nový eko obal obsahuje méně plastů, je recyklovatelný a obsahuje 64 % recyklovaného plastu (kromě uzávěru).
***Testy realizované Oceanologickou observatoří v Banyuls-sur-Mer na reprezentativních druzích

Složení

AVÈNE THERMAL SPRING WATER (Avène AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DIATHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. ETHYLHEXYL TRIAZONE. PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE. WATER (AQUA). GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYOLXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). ISONONYL ISONONAOATE. GLYCERYL STEARATE. STEARYL ALCOHOL. TAPIOCA STARCH. VP/EICOSENE COPOLYMER. ALUMINA. BENZOIC ACID. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CAPRYLYL GLYCOL FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHANTE. GLYCERYL DIBEHANTE. IRON OXIDES (CI 77492) (CI 77491 (CI 77499). ISOPROPYL MYRISTATE. ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE. POLYHYDROXYSTEARIC ACID. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. PROPYLENE CARBONATE. STEARALKONIUM HECTORITE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

Parametry a specifikace

Specifikace

Specifikace Dermo

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normální, Smíšená

Určení

Určení Pro ženy, Pro muže

Dermokosmetika

Dermokosmetika s dermatologickým účinkem

Účinek

Účinek Tónovací , SPF faktor, Antioxidační

Doba používání

Dle doby používání Denní

Určení

Určení Dámské

Vlastnosti

Účinek Ochranný, Tónovací
Specifikace Dermo

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáze opalování Opalování
Typ přípravku Krém
Rozsah Na obličej

Určení

Určení Pro dospělé

Typ

Typ produktu Fluid

Balení

Počet kusů v balení 1 ks
Objem 50 ml

Druh

Druh kosmetiky Na opalování

Použití

Použití Tvář

Použití

Rozsah Na obličej
Kód:  KSOP0317
Prod. číslo:  3282770149111
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18