Obnovit stránku

LACOSTE Pour Femme EdP Set 100 ml

5 2 hodnocení
Garance nejlepší ceny
1 529,-

LACOSTE Pour Femme EdP Set 100 ml

Dárková sada parfémů LACOSTE Pour Femme EdP se nese v duchu smyslnosti a lehkosti. Nechte se okouzlit přirozenou elegancí a jemným sportovním nádechem. LACOSTE Pour Femme EdP vás povznese na vyšší úroveň komfortu. Je ideální vůní do veselých jarních a letních dní. Každý den se díky ní budete cítit uvolněná a elegantní zároveň. Vychutnejte si zajímavou vůni nového koření doplněnou frézií, ibiškem, jasmínem, otočníkem a růží. S LACOSTE Pour Femme EdP rozhodně chybu neuděláte!

Klíčové vlastnosti dárkové sady parfémů LACOSTE Pour Femme EdP Set

  • Dárková sada parfémů LACOSTE Pour Femme EdP Set je ideální pro ženy
  • Oceníte lehkost, smyslnost a eleganci s jemně sportovním nádechem
  • Vyznačuje se květinovou dřevitou vůní
  • LACOSTE Pour Femme EdP Set je vhodná pro teplé jarní a letní dny
  • Oblíbily si ji elegantní sportovně laděné ženy

Mix dřevitých a květinových tónů

Dámská parfémovaná vůně LACOSTE Pour Femme EdP vás hned na začátku překvapí peprnými, mírně nasládlými tóny nového koření. Do toho vstupuje jemnými akordy frézie. Květinové srdce se rozvoní esencemi hedvábného jasmínu, otočníku, ibišku a úchvatné růže. Základ vůně LACOSTE Pour Femme EdP je tvořen vonnou kompozicí cedrového a santalového dřeva s nimiž se pojí kadidlo a hřejivé pižmo. 

LACOSTE Pour Femme EdP Set vynikne v letních dnech

Dámská parfémovaná voda LACOSTE Pour Femme EdP vás okouzlí dřevitou vůní s jemnými květinovým tóny. Oceníte ji zejména v teplých letních a jarních dnech. Vůni LACOSTE Pour Femme EdP si oblíbily elegantní sportovně laděné ženy, které jdou za svým cílem. Ať už sportovním nebo společenským. 

Obsah balení:
Parfémovaná voda EdP 50 ml
Tělové mléko 50 ml

Hlava:
frézie, nové koření

Srdce:
ibišek, jasmín, růže, otočník

Základ:
kadidlo, santalové dřevo, cedr, pižmo

Složení

AQUA (WATER) . SODIUM LAURETH SULFATE . SODIUM LAURYL SULFATE . PARFUM (FRAGRANCE) . COCAMIDOPROPYL BETAINE . CITRIC ACID . SODIUM CHLORIDE . PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL . SODIUM CITRATE . SODIUM BENZOATE . SODIUM XYLENESULFONATE . DISODIUM EDTA . BHT . MAGNESIUM NITRATE . METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE . MAGNESIUM CHLORIDE . METHYLISOTHIAZOLINONE . ALPHA-ISOMETHYL IONONE . LIMONENE . CITRONELLOL . GERANIOL . BENZYL SALICYLATE . BENZYL ALCOHOL . HEXYL CINNAMAL . LINALOOL . HYDROXYCITRONELLAL .


Parametry a specifikace

Určení

Vhodné pro Dospělé

Určení

Určení Dámské

Druh parfémů

Intenzita vůně Parfémovaná voda (EdP)
Hlavní typ vůně Květinová
Země původu Francouzské

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KSDS2026
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  3616303452735
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04