Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

MARK MADDOX Mahü HM7112-20

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

MARK MADDOX Mahü HM7112-20

Toužíte si pořídit stylové hodinky, které skvěle padnou k obleku či kostýmku a zároveň zapůsobí jako perfektní doplněk také u volnočasového oblečení? Analogové unisex hodinky MARK MADDOX Mahü HM7112-20 na první pohled zaujmou svým vzhledem a kvalitním zpracováním. V jednoduchosti je krása. Tomuto výroku jsou hodinky Mahü HM7112-20 dokonale oddány. Čisté linie bez jakýchkoliv zdobných prvků podtrhují celkovou nadčasovou eleganci těchto hodinek. Módní hodinky z kolekce Mahü upoutají pozornost minimalistickým bílým ciferníkem bez číslic a symbolů, který zdobí pouze černý rámeček a krátké ručičky zlaté barvy. Hranaté ocelové pouzdro hodinek v sobě ukrývá tichý a spolehlivý bateriový strojek Quartz. Díky designově povedenému řemínku z oceli zlaté barvy budou hodinky krásně sedět na ruce a skvěle korunovat váš aktuální outfit.

Klíčové vlastnosti hodinek MARK MADDOX Mahü HM7112-20

  • Módní unisex hodinky MARK MADDOX Mahü HM7112-20
  • Elegantní a nadčasový vzhled hodinek ve zlaté barvě
  • Kvalitní materiály a precizní zpracování
  • Stylový ciferník bez číslic a symbolů
  • Netradiční hranaté pouzdro z kvalitní oceli
  • Minerální sklíčko odolné proti poškrábání
  • Bateriový strojek Quartz je zárukou spolehlivosti
  • Řemínek z oceli zajišťuje dlouhou životnost
  • Vodotěsnost hodinek 5 ATM umožňuje sprchování i mytí rukou

Stylový design i funkčnost hodinek Mahü HM7112-20

Oblíbená španělská značka Mark Maddox klade u hodinek Mahü HM7112-20 důraz nejen na design, ale také na výbornou kvalitu použitých materiálů a funkčnost hodinek. Náramek hodinek je proto vyroben z odolné oceli, což zajišťuje jejich dlouhou životnost i při dennodenním používání. Odolné minerální sklíčko zase poskytuje dobrou ochranu celému ciferníku. Abyste se nemuseli bát ani náhodného deště nebo stříkající vody, jsou hodinky Mahü vybaveny vodotěsností 5 ATM, což znamená, že si s hodinkami můžete bez obav mýt ruce či si dát horkou sprchu. Hodinky Mahü jsou tak připraveny stát se vaším společníkem pro každou příležitost.

Parametry a specifikace

Určení

Vhodné pro Dospělé

Určení

Určení Pánské

Ciferník a displej

Průměr ciferníku 32 mm

Strojek

Strojek Quartz

Řemínek

Barva řemínku Zlatá
Materiál řemínku Ocel

Vodotěsnost a odolnost

Vodotěsnost 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO12409
Prod. číslo:  8431283495375
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14