Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

NIVEA Q10 Power Eye Cream 15 ml

4,5 23 hodnocení
Garance nejlepší ceny
209,-

NIVEA Q10 Power Eye Cream 15 ml

Oční krém NIVEA proti vráskám Q10 viditelně redukuje vrásky a minimalizuje tmavé kruhy pod očima. Tento účinný krém obsahuje Q10 a kreatin. Jsou to vysoce účinné látky, které se přirozeně nacházejí v každé pleti. S přibývajícím věkem se jejich množství snižuje, což způsobuje úbytek energie a snižuje možnost přirozené regenerace pleti.


Tento unikátní oční krém má příjemnou konzistenci, která se dobře roztírá a rychle vstřebává. Složení krému je bez parfému, proto je vhodný i pro citlivou pleť nebo pro nositelky kontaktních čoček. Jeho hlavními složkami jsou dvě aktivní látky – koenzym Q10 a kreatin. Tyto látky se přirozeně v pleti nacházejí, ale postupným stárnutím pleti jich ubývá a je potřeba tyto látky, které efektivně bojují proti vráskám zevnitř, doplňovat.
Po pravidelném používání tohoto krému bude pleť v oblasti očí opět vyhlazená, pružná a celkově omlazená. Vrásky budou výrazně redukovány a nepěkné tmavé kruhy pod očima budou minimalizovány. Oblasti očí je potřeba s přibývajícím věkem věnovat zvýšenou péči, protože okolí očí je jednou z nejnamáhanějších částí obličeje. Mimika našeho obličeje vytváří drobné vrásky, které se věkem prohlubují a zvýrazňují. Dopřejte svému obličeji kvalitní péči tradiční značky a zamezte nadměrnému tvoření vrásek!


Aktivní látky:

  • Koenzym Q10 a kreatin redukují vrásky a minimalizují tmavé kruhy pod očima.


Typ pleti:
Pro citlivou pleť žen nad 30 let.
Doporučený věk:
30+
Použití:
Naneste na pleť v očním okolí a jemným poklepáváním vstřebejte. Používejte podle potřeby jednou až dvakrát denně na čistou pleť.
 
Tip:
Používejte spolu s dalšími kosmetickými přípravky NIVEA ze stejné řady, nástup účinků bude rychlejší a viditelnější.
Objem:
15 ml

Složení

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl carbonate, Methylpropanediol, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Hydrogenated vegetable oil, Tapioca starch, C12-15 alkyl benzoate, Caprylic/capric triglyceride, Octyldodecanol, 1,2-hexanediol, Ubiquinone, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, Tocopherol, Potassium cetyl phosphate, Hydrogenated palm glycerides, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin, Carrageenan, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891



Parametry a specifikace

Typ

Typ produktu Krém

Určení

Určení Pro ženy

Objem

Objem 15 ml

Účinek

Účinek Hydratační, Vyživující, Proti vráskám, Regenerační, Proti otokům/kruhům pod očima, Vyhlazující

Typ pleti

Typ pleti Všechny typy

Věk

Věk 30+

Doba používání

Dle doby používání Denní

Složení

Specifické složení S bioaktivními enzymy, S vitamíny

Typ krému

Typ Krém

Účinek

Účinek Hydratační, Proti vráskám, Regenerační, Proti otokům/kruhům pod očima

Určení

Určení Pro ženy

Hmotnost

Hmotnost 15 g
Kód:  KSPL1033
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  4005808179824
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03