Obnovit stránku

NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Cream SPF20 50 ml

4,3 4 hodnocení

NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Cream SPF20 50 ml

Získejte mladistvý vzhled plný vitality s pleťovým krémem značky NUXE. Luxusní pleťový krém je speciálně vyvinut pro zralou pleť, kterou zanechá vyhlazenou, příjemně elastickou a pevnou. Nuxuriance Ultra Replenishing Cream vás navíc chrání před působením UVB a UVA paprsků, které zapříčiňují předčasné stárnutí pleti. Unikátní receptura obsahuje . Krém NUXE tak předchází vzniku vrásek, pigmentových skvrn a povadlé pleti. NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Cream SPF20 si díky jeho viditelným výsledkům zamilujete. Nechte se hýčkat přírodní kosmetikou NUXE. 

Klíčové vlastnosti pleťového krému NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Cream SPF20 50 ml

  • Pleťový krém NUXE vám zajistí mladistvý vzhled
  • Luxusní pleťový krém je speciálně vyvinut pro zralou pleť
  • Krém zanechá pleť vyhlazenou, příjemně elastickou a pevnou
  • Nuxuriance Ultra Replenishing Cream vás chrání před působením UVB a UVA paprsků
  • Patentované Bi-Florální buňky podporují tvorbu nových kožních buněk až po dobu 12 hodin
  • NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Cream SPF20 si díky jeho viditelným výsledkům zamilujete

Typ pleti:
všechny typy

Aplikaci:
Krém nanášejte ráno jako vrchní ochranný plášť po obvyklém séru nebo jako základní vrstvu pod podklad. Pleťový krém nanášejte na obličej, krk a dekolt. 

Složení:
AQUA/WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE,GLYCERIN, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, DIMETHICONE, SILICA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYETHYL UREA, ARACHIDYL ALCOHOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CAPRYLOYL GLYCINE, PHENOXYETHANOL, COCO-GLUCOSIDE, CITRIC ACID, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, BOUGAINVILLEA GLABRA LEAF CELL EXTRACT, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, HYALURONIC ACID, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, AMMONIUM LACTATE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, THEOBROMA CACO (COCOA) LEAF CELL EXTRACT, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, COUMARIN (N3204/B)

Parametry a specifikace

Specifikace

Specifikace Dermo

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normální, Smíšená, Suchá

Určení

Určení Pro ženy

Dermokosmetika

Dermokosmetika s dermatologickým účinkem

Účinek

Účinek Proti vráskám, Proti pigmentovým skvrnám, Minimalizace pórů, SPF faktor

Věk

Věk 50+

Doba používání

Dle doby používání Denní

Typ

Typ produktu Krém

Balení

Objem 50 ml

Druh

Druh kosmetiky Pleťová
Kód:  KSPL23455
Prod. číslo:  3264680016561

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08