Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

OLIVIA Dry Scalp Shampoo 300 ml

189,-

OLIVIA Dry Scalp Shampoo 300 ml

Dopřejte svým vlasům kvalitní péči s šamponem OLIVIA Dry Scalp Shampoo od tradičního řeckého výrobce Papoutsanis. Přírodní šampon s výtažky z organických oliv a olivových listů je určený pro všechny, které trápí suchá pokožka hlavy. Speciální receptura s kyselinou salicylovou a provitaminem B5 odstraňuje vločky vytvořené suchou pokožkou. Multivitaminový komplex zamezuje svědění a udržuje pokožku hlavy přirozeně hydratovanou. Vlasy jsou díky šamponu lehké, zdravé a bohaté na objem. V šamponu OLIVIA nenajdete parabeny, minerální oleje, syntetická barviva, silikony, EDTA, propylenglykol, ftaláty, PCM, NM ani složky živočišného původu. 

Klíčové vlastnosti šamponu OLIVIA Dry Scalp Shampoo

  • Řecký přírodní šampon OLIVIA pro suchou pokožku hlavy
  • S výtažky z organických oliv a olivových listů
  • OLIVIA Dry Scalp Shampoo vyživuje a ošetřuje
  • Složení obohacené o provitamin B5 a kyselinu salicylovou
  • OLIVIA Dry Scalp Shampoo odstraňuje vločky vytvořené suchou pokožkou
  • Multivitaminový komplex zamezuje svědění a udržuje pokožku hlavy přirozeně hydratovanou
  • Vlasy jsou lehké, zdravé a bohaté na objem
  • Neobsahuje parabeny, minerální oleje, syntetická barviva, silikony, EDTA, propylenglykol, ftaláty, PCM, NM a složky živočišného původu

Složení:
Aqua(Water), Sodium Coco-Sulphate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco Glucoside, Parfum, Salicylic Acid, Polysorbate 20, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Panthenol, Oryza Sativa(Rice) Extract, Olea Europaea(Olive) Leaf Extract, Olea Europaea(Olive) Fruit Extract, Salix Alba(Willow) Bark Extract, Aloe Barbadenis Leaf Juice, Butylphenyl Methylpropinal, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Linalool

Parametry a specifikace

Specifikace

Specifikace Přírodní

Určení

Určení Pro ženy

Složení

Specifické složení Bez parabenů, Bez silikonů

Typ šamponu

Typ šamponu Tekutý (klasický)

Účinek

Účinek Hydratace, Regenerace, Proti svědění

Typ vlasů

Typ vlasů Všechny typy vlasů

Objem

Objem 300 ml
Kód:  KSVL4844
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  5201109000648

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02