Obnovit stránku

SCHWARZKOPF GLISS COLOR 4-54 Tmavý měděný mahagon 60 ml

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

SCHWARZKOPF GLISS COLOR 4-54 Tmavý měděný mahagon 60 ml

Hledáte ideální barvu na vlasy? Vyzkoušejte SCHWARZKOPF GLISS COLOR a jistě nebudete litovat! Tato barva učiní vaše vlasy ještě krásnější a zahalí je do měděné mahagonové barvy. SCHWARZKOPF GLISS COLOR obsahuje kyselinu hyaluronovou, která jim dodá potřebnou hydrataci, a díky tomu vlasy nevysušuje a chrání je. Systém Color Care zase zajistí, že se barvicí pigmenty dostanou hluboko do vlasových vláken, a tak je barva mnohem sytější. Tato dlouhotrvající barva perfektně kryje šediny. Díky SCHWARZKOPF GLISS COLOR budou vaše vlasy zářivé, viditelně zdravější a krásné.  


Klíčové vlastnosti barvy na vlasy SCHWARZKOPF GLISS COLOR 4-54 Tmavý měděný mahagon 60 ml

  • Barva na vlasy s dlouhotrvajícím efektem 
  • SCHWARZKOPF GLISS COLOR perfektně kryje šediny 
  • Pečuje o vaše vlasy a dodá jim měděnou mahagonovou barvu 
  • Díky systému Color Care proniká hluboko do vlasových vláken 
  • Složení obohacené o kyselinu hyaluronovou vlasy dokonale hydratuje 
  • SCHWARZKOPF GLISS COLOR pro sytou barvu a péči 

Na první pohled krásné, zdravé a silné vlasy

Věděli jste, že pokožka na naší hlavě stárne a slábne podobně jako náš obličej? Je tedy důležité dopřát ji tu stejnou péči jakou věnujeme svému obličeji. Kyselina hyaluronová je již několik dlouhých let známá pro své pozitivní účinky a blahodárnost v kosmetickém průmyslu. SCHWARZKOPF GLISS COLOR obsahuje kyselinu hyaluronovou, která chrání vaše vlasy před poškozením a ošetřuje je nejen během barvení, ale i po něm. 


Příprava a míchání barvy

Než začnete s aplikací barvy SCHWARZKOPF GLISS COLOR, připravte si ochranný oděv a hodinky tak, abyste podle nich mohli kontrolovat dobu působení. Přikryjte si oděv a nasaďte si přiložené rukavice. Odšroubujte uzávěr aplikační lahvičky. Otevřete tubu s barvicím krémem a trnem v uzávěru prorazte membránu tuby a vytlačte všechen její obsah do aplikační lahvičky. Aplikační lahvičku opět důkladně uzavřete a všechny složky v ni důkladně promíchejte, dokud nevznikne hladký krém. Nakonec odšroubujte vrchní uzávěr a začněte ihned s nanášením.

UPOZORNĚNI: U několika odstínů dochází v průběhu barvení ke změně barvy barvicí směsi. Tato změna barvy nemá žádný vliv na konečný barevný výsledek

Úplné obarvení vlasů

Jestliže používáte permanentní barvu poprvé, nebo je dříve barvená část vašich vlasů zcela odrostlá, doporučujeme vám tuto aplikaci. Naneste připravenou směs barvy SCHWARZKOPF GLISS COLOR pramen po prameni, od zátylku dopředu, po celé délce vlasů a rovnoměrně ji rozetřete, až jsou pokryty všechny vlasy. Ihned odstraňte barevné skvrny na kůži. Barvicí směs nechte působit 30 minut.

Barvení odrostlých vlasů

Jestliže byly vaše vlasy barvené a jsou viditelné odrosty, nebo pokud jsou konečky vašich vlasů tmavší nebo ve špatném stavu, doporučujeme tento způsob aplikace. Pro tento účel proveďte částečnou aplikaci a vytvořte pěšinku pomoci špičky aplikační lahvičky barvy SCHWARZKOPF GLISS COLOR . Nejprve naneste barvicí směs pouze na odrostlé vlasy. Vmasírujte směs konečky prstů podél pěšinky ke kořínkům odrostlých vlasů (rukavice si nechte nasazené). Opakujte tento postup na všech odrostlých částech vlasů. Barvicí směs nechte působit 20 minut. Naneste zbytek barvicí směsi na zbývající vlasy a nechte působit dalších 10 minut. U odstínů 9-1, 10-1, 10-2 a 10-4 aplikujte barvicí směs pouze ke kořínkům a nechte ji působit 35 minut. Naneste zbytek barvicí směsi na zbývající vlasy a nechte působit maximálně 10 minut.

Oplachování a následná péče

Před oplachováním barvy SCHWARZKOPF GLISS COLOR si opět nasaďte rukavice. Na konci doby působení vlasy důkladně oplachujte teplou vodou, dokud nepoteče voda zcela čirá. Jako následnou péči naneste do vlhkých vlasů ošetřující masku. Nechte ošetřující masku působit 2 minuty a potom ji důkladně opláchněte. Po aplikaci ošetřující masky budou vlasy jemné, zářivé a snadno rozčesatelné.


Složení: 
Barvicí krém:
Aqua (water, eau), cetearyl alcohol, ammonium hydroxide, coconut alcohol, toluene-2,5-diamine sulfate, sodium laureth-6 carboxylate, sodium myreth sulfate, potassium hydroxide, succinic acid, bis-diisopropanolamino-PG-propyl dimethicone/bis-isobutyl PEG-14 copolymer, ceteareth-50, resorcinol, acrylamidopropyltrimonium chloride/acrylates copolymer, coco-glucoside, paraffinum liquidum (mineral oil, huile minérale), glyceryl oleate, 2-methylresorcinol, ceteareth-12, ceteareth-20, arginine, lysine HCl, parfum (fragrance), sodium sulfite, sodium silicate, etidronic acid, ascorbic acid, ammonium sulfate, sodium chloride, 2-amino-3-hydroxypyridine, butyloctanol, citric acid, polysorbate 20, linalool, phenoxyethanol, benzyl salicylate, lactic acid, citronellol, geraniol, limonene, sodium benzoate, methylparaben, ethylparaben.
Vyvíječ:
Aqua (water, eau), hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, propylene glycol, ceteareth-20, steartrimonium chloride, paraffinum liquidum (mineral oil, huile minérale), etidronic acid, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate, potassium hydroxide, isopropyl alcohol, sodium benzoate.
Pečující maska:
Aqua (water, eau), cetearyl alcohol, isopropyl myristate, behentrimonium chloride, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, dimethylsilanol hyaluronate, panthenol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, hydrolyzed keratin, stearamidopropyl dimethylamine, cetyl palmitate, dimethicone, phenoxyethanol, citric acid, isopropyl alcohol, parfum (fragrance), methylparaben, glycerin, cetrimonium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, linalool, hexyl cinnamal, limonene, benzyl salicylate, benzyl alcohol.

Parametry a specifikace

Objem

Objem 60 ml

Dle řady

Dle řady Gliss Color

Odstín

Odstín Mahagonová (červenohnědá)

Vlastnosti a efekty

Doba trvání Permanentní
Metoda barvení Komplexní obarvení
Vlastnosti a složení Profesionální
Forma barvy Krémová
Kód:  KSVL4329
Prod. číslo:  9000101261387
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13