Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 3 × 400 ml

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 3 × 400 ml

Značka SCHWARZKOPF GLISS přináší masku 4v1 s proteinem a kakaovým máslem na poškozené a suché vlasy. Maska je oplachová a zanechá vaše vlasy lesklé i snadno rozčesatelné. Účinnými složkami v masce na vlasy je sójový protein a kakaové máslo. Díky těmto látkám, a pravidelnému používání masky, zůstanou vaše vlasy hydratované, lesklé, vyživené a předejdete jejich lámání. Oceníte zejména veganské složení přípravku, plných 96 % složek je výhradně přírodního původu. SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask neobsahuje umělá barviva. Víceúčelovou masku lze užít 4 způsoby: ke zjemnění vlasů před samotným mytím, jako kondicionér, jako bezoplachovou péči nebo jako oplachovou masku.



Masky na vlasy mohou pomoci snad s čímkoliv: usnadňují rozčesávání vlasů, zajišťují hydrataci, jemnost, pružnost a zabraňují kroucení vlasů. Maska SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter vám nabízí jemnou až intenzivní péči v závislosti na potřebách vašich vlasů.


Klíčové vlastnosti masky na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter

  • SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask je víceúčelová maska pro poškozené a suché vlasy
  • Masku lze užít 4 způsoby: před mytím, jako kondicionér, bezoplachová péče nebo oplachová maska
  • Účinnými složkami Cocoa Butter Mask je sójový protein a kakaové máslo
  • Maska je oplachová a zanechá vaše vlasy lesklé i snadno rozčesatelné
  • Pravidelným používáním budou vaše vlasy opět lesklé, vyživené, hydratované a předejdete jejich lámání
  • 96 % složení přípravku je přírodního původu
  • SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask neobsahuje umělá barviva

Nové multifunkční masky na vlasy s proteinem

Maska na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter výkonně působí a regeneruje vlasy podle jejich specifických potřeb. Veganská receptura s proteiny a ořechovými másly proniká hluboko do vašich vlasů a slouží pro vyživení, lesk a hydrataci, díky čemuž zajistí plnější, silnější a zářivější vlasy. 

Jak správně používat masky na vlasy:

1) Masky na vlasy mohou našim vlasům poskytnout odolnost vůči nejrůznějším vlivům prostředí, ale pouze v případě, pokud jsou používány správně. Používejte masku na vlasy alespoň jednou týdně. Pokud jsou vaše vlasy obzvláště namáhané, můžete pro ošetření používat masku častěji, a to i dvakrát až třikrát týdně.

2) Rovnoměrně naneste masku na vlhké vlasy. Neaplikujte masku do oblasti nad uši, protože v těchto místech jsou vlasy od kořínků přirozeně mastné.

3) Zabalte si vlasy do turbanu z teplého ručníku a nechte masku působit podle času uvedeného na obalu. Teplo způsobuje otevření vlasové vnější vrstvy kutikuly a umožňuje tak proniknutí aktivních složek a jejich působení hlouběji ve vlasu.

4) Po uplynutí času vlasy důkladně opláchněte. Pokud se nacházíte v oblasti s tvrdou vodou, pro poslední cyklus oplachování použijte láhev minerální vody – to zaručuje lesk.

Náš tip: Pro ještě intenzivnější péči nechte masku na vlasy působit jako noční ošetření, zatímco spíte. Zabalte si vlasy do měkké látky z mikrovlákna, abyste zvýšili účinek tepla a chránili polštář.

Pro zářivé a zdravě vypadající vlasy používejte vlasový balzám jednou až dvakrát týdně. 


Správným výběrem masky na vlasy jim zajistíte tu nejlepší péči. Produkt vybírejte v závislosti na typu vašich vlasů.


Vyhovuje potřebám poškozených a suchých vlasů

Máte poškozené a suché vlasy? Maska na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter vyhovuje potřebám poškozených a suchých vlasů. Vyvažuje vlhkost vlasů, posiluje vlasy a funguje jako prevence před lámáním vlasů. 96 % ingrediencí je přírodního původu. Jistě oceníte i veganské složení.


Masky na vlasy: Tipy a triky

Pro intenzivnější péči zapracovávejte masku po prameni odshora dolů. Může to trvat déle, avšak je to intenzivnější, a to kvůli větší záruce pokrytí jednotlivých vlasů.

Zvláště efektivní způsob je nanesení masky ráno. Dejte si vlasy do drdolu a nechte masku působit celý den. Ve večerních hodinách masku důkladně opláchněte.

Malý nouzový trik: Pokud potřebujete vlasy ošetřit rychle, vmasírujte masku do konců vlasů a neoplachujte.


Složení:
Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Orbignya oleifera seed oil, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Tocopheryl acetate, Magnesium citrate, Hydrolyzed soy protein, Stearamidopropyl dimethylamine, Cetyl palmitate, Parfum (fragrance), Isopropyl alcohol, Citric acid, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium hydroxide, Sodium benzoate, Cetrimonium chloride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol

Parametry a specifikace

Určení

Určení Pro ženy

Složení

Specifické složení S přírodními oleji, S vitamíny

Typ vlasů

Typ vlasů Poškozené, Suché

Objem

Objem 400 ml

Typ péče

Typ přípravku Oplachová

Typ

Typ Maska

Účinek

Účinek Hydratace
Kód:  KSVL4348s
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03