Obnovit stránku

WELLA PROFESSIONAL Brilliance Shampoo Fine / Normal 1 l

4,8 4 hodnocení

WELLA PROFESSIONAL Brilliance Shampoo Fine / Normal 1 l

Šampon pro jemné až normální barvené vlasy WELLA PROFESSIONAL Brilliance Shampoo Fine/Normal je přípravek, po kterém zůstanou Vaše vlasy plné vitality a přirozeného pohybu. Obsahuje komplex výživných látek, které vlasy hloubkově vyživují. Vitamín E a meruňkový olej vlasy chrání, regeneruje, jemně čistí a obnovuje strukturu vlasů. Šampon dodává Vašim vlasům intenzivní lesk a ochranu před působením volných radikálů. 
Aktivní látky:
Vitamín E a meruňkový olej vlasy chrání, regeneruje, jemně čistí a obnovuje strukturu vlasů. 
Typ vlasů:
Jemné až normální barvené vlasy.
Použití:
Naneste na mokré vlasy a jemně masírujte. Důkladně opláchněte.
Objem:
1000 ml

Složení:
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth sulphate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-6, Methylparaben, Glyoxylic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Hydrochloric Acid, Limonene, EDTA, Magnesium Nitrate, Diamond Powder, Methylchlorisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Parametry a specifikace

Specifikace

Specifikace Profesionální
Kód:  KSVL1027
Prod. číslo:  4015600117795
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03