Obnovit stránku

BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care Oh Lala! 5 ml

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care Oh Lala! 5 ml

Pěstěné ruce a hlavně nehty jsou dnes již neodmyslitelnou součástí péče o krásu každé ženy. Běžné laky na nehty obsahují velké množství chemických látek, které nehtům spíše škodí. Laky na nehty značky Benecos neobsahují škodlivé látky jako jsou formaldehydy, syntetický kafr, kalafunu, ftaláty, toluen, parabeny, silikony ani haloorganické látky. Naopak obsahují až z 90 % přírodní látky a je vhodný také pro vegany. Výživný avokádový olej a vitamín H zajišťuje dokonalou péči pro krásné nehty. 

Klíčové vlastnosti laku na nehty BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care Oh Lala! 5 ml

  • Lak na nehty Benecos neobsahuje škodlivé látky
  • Je vhodný pro vegany
  • Obsahuje výživný olej i vitamín H
  • Benecos je dlouhotrvající lak na nehty
  • S lesklým efektem
  • Odstín růžové barvy

Použití:
Odstraňte kůžičku kolem nehtů. Před lakováním si umyjte ruce mýdlem, aby barva mohla optimálně přilnout. Pro dosažení nejvyšší trvanlivosti je třeba dvakrát lakovat barevným lakem, na závěr natřít jednu vrstvu laku Top Coat a nechat dobře zaschnout. K vytvrzení držte krátce pod studenou vodou.

Složení:
Ethyl Acetate, N-Butyl, Alcohol, Nitrocellulose, Alcohol, Citric Acid/Propylene Glycol/Succinic Acid Copolymer Laurate, Triethyl Citrate, Acetyl Tributyl Citrate, Butyl Acetate, Stearakonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Polyester-26, Diacetone Alcohol, Isopropyl Alcohol, Phosphoric Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Biotin [+/-(may contain) Silica, Calcium Sodium Borosilicate, Triethoxycaprylylsilane, Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Tin Oxide, Barium Sulfate, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 15850 (RED 6), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)]

Parametry a specifikace

Specifikace

Specifikace Přírodní, Vegan

Objem

Objem 5 ml

Typ laku

Typ laku Klasické

Textura

Textura Lesklé

Vlastnosti

Efekt Dlouhotrvající, Vyživující
Barva Růžová
Kód:  DEKO3747
Prod. číslo:  4260198091389
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03