Obnovit stránku

Procesory AMD

Procesory AMD Ryzen banner

Procesory AMD – výkonné, moderní, inovativní

Již více než 50 let je společnost AMD hnací silou inovací v oblasti vysoce výkonných výpočetních, grafických a vizualizačních technologií. Miliardy lidí, přední firmy z žebříčku Fortune 500 a špičkové vědecké výzkumné instituce po celém světě se denně spoléhají na technologie AMD, které jim pomáhají zlepšit život, práci a zábavu. Ze sortimentu procesorů AMD si vybere opravdu každý a nezáleží na tom, zda se věnujete hraní nejnovějších her, stříhání videí, programování nebo používáte kancelářské aplikace.

Procesor AMD Ryzen

Desktopové procesory AMD Ryzen

Nejnovější řada AMD Ryzen pro stolní počítače je postavena na architektuře Zen 4 a výrazným způsobem překonává generace předchozí nejen výkonově, ale i z hlediska efektivity a podpory technologií. Procesory Ryzen 7000 mají 6–16 jader a přicházejí s novou paticí AM5 s podporou rychlých DDR5 pamětí. Procesory Ryzen 7000X3D pak kombinují až 144 MB paměti na čipu s nejpokročilejšími procesorovými jádry, které můžete v herním počítači získat. AMD Ryzen řady 8000G jsou vybaveny nejlepší integrovanou grafikou ve své třídě, takže si můžete zahrát prakticky jakoukoli počítačovou hru ve vysokém rozlišení. Pouze mezi procesory AMD Ryzen navíc najdete modely s technologií AMD 3D V-Cache pro masivní nárůst herního výkonu.

Patice AM5 – možnost upgradu v dalších letech

Platforma počítače může být investicí nebo přítěží. AMD je jediným výrobcem procesorů, který se zavázal k dlouholeté budoucí podpoře nové platformy s paticí AM5, takže budete moci upgradovat na procesory s novými technologiemi, které ještě ani nebyly oznámeny. Je vybavena nejmodernějšími technologiemi, včetně vysokorychlostní paměti DDR5, podpory PCIe 5.0, přetaktování paměti AMD EXPO jedním kliknutím a mimořádně účinné 5nm výroby. Umístěte základní desku AMD AM5 do srdce své sestavy a ovládněte hry, které milujete. Pokud váš počítač potřebuje nejnovější a nejlepší schopnosti, trvejte na procesorech AMD Ryzen.

AMD procesory a AM5
Proceosr AMD Ryzen Threadripper

AMD Ryzen Threadripper a Threadripper PRO – jasná volba profesionálů

Procesory AMD Ryzen Threadripper a Threadripper PRO 7000 řady WX staví na osvědčeném výkonu a schopnostech, aby umělcům, architektům a inženýrům poskytly bezkonkurenční výkon ve všech oblastech. Díky až 96 vysoce výkonným jádrům (o 40 jader více než u konkurenčních procesorů pro pracovní stanice) a zvýšeným maximálním boost frekvencím napříč celou modelovou řadou pomáhají tvůrčím profesionálům s jistotou řešit nejrůznější složité výpočetní úlohy. Threadripper PRO navíc nabízí neuvěřitelnou rozšiřitelnost díky 128 linkám PCIe pro pokročilé konfigurace s více grafickými procesory pro trénink, simulace a vykreslování umělé inteligence.

Mobilní procesory AMD Ryzen

Procesory AMD Ryzen řady 8040 pro notebooky všech kategorií jsou navrženy tak, aby přinášely prémiové zážitky se spolehlivým výkonem, neuvěřitelnou výdrží baterie a silou osobní umělé inteligence. Vybrané modely mobilních procesorů AMD Ryzen řady 8040 jsou vybaveny technologií AMD Ryzen AI, aby vám pomohly objevit a využít sílu technologie umělé inteligence pro práci, zábavu a zážitky. Zažijte čistou rychlost při streamování, prohlížení webu, práci i hraní s osvědčeným výkonem, na který se můžete spolehnout. Jděte ještě dál díky inteligentní správě baterie a poznejte sílu umělé inteligence se špičkovými a moderními procesory AMD Ryzen.

Mobilní procesory AMD Ryzen
Upřesnit parametry
58 položek

Procesory AMD

Advanced Micro Devices (AMD) je americká společnost založená 1. května 1969 v Kalifornii a dnes patří k největším výrobcům integrovaných obvodů a procesorů na světě a technologickým leaderům na poli výpočetní techniky.
 

Pokračovat

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17