Obnovit stránku

Biblické příběhy pro nevěřící děti

Audiokniha
5 1 hodnocení
249,-

Biblické příběhy pro nevěřící děti

Audiokniha Biblické příběhy pro nevěřící děti obsahuje tradiční látku v moderním převyprávění nejen pro děti

Jak máme hájit evropskou civilizaci, když neznáme její kořeny? Jak máme hájit svou identitu, když ani nevíme, z čeho vyrostlo evropské myšlení? Tato srozumitelná naučná audiokniha nám v tom může pomoci.
Nečekejte jen zjednodušenou podobu biblických příběhů, jak ji známe třeba od Ivana Olbrachta. Vopěnka přistupuje k odkazu Bible, tedy Starého i Nového zákona, moderně. A také didaktičtěji. Neváhá použít odkazy k současnosti, poukázat na biblické protimluvy nebo připomenout současné vědecké poznání. Biblické příběhy v jeho podání promlouvají k současným dětem. Jsou tím minimem, které by měl každý Evropan znát, aby porozuměl sám sobě, svým evropským kořenům.
Tato kniha nemá věkové omezení. Tak jako má Bible mnoho vrstev, i zde si mohou svou látku najít děti na prvním i druhém stupni, stejně jako na středních školách. A jakési biblické minimum z ní mohou čerpat i dospělí.

Parametry a specifikace

Audio

Délka 03:41:26

Autor

Autor Martin Vopěnka
Interpret Václav Vydra

Podrobnosti

Rok vydání 2019
Kategorie Česká literatura, Pro děti
MIME typ mp3
Jazyk Česky
Kód:  AUD00535
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12