Obnovit stránku

BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PUE645BB1E

Příslušenství ke zboží

BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PUE645BB1E

Sháníte dokonalé spotřebiče pro svou kuchyň? Zvolte set spotřebičů trouby a plynové varné desky BOSCH. V troubě pomocí RoastingSensor dosáhnete vynikajících výsledků. Můžete péct až na třech úrovních současně díky 3D horkému vzduchu. Díky přednastaveným programům bude každé jídlo vždy perfektně připravené a následné čištění za vás udělá trouba sama pomocí funkce EcoClean Direct. Na indukční varné desce BOSCH, která se ovládá vepředu, můžete snadno ovládat jednotlivé varné zóny. Má elegantní design z černého tvrzeného skla. 

Klíčové vlastnosti trouby a indukční desky BOSCH

  • RoastingSensor měří optimální teplotu uvnitř pokrmu
  • Pečení ve 3 úrovních najednou díky horkému vzduchu
  • Autopilot - 10 přednastavených programů trouby BOSCH
  • Samočištění pomocí EcoClean Direct
  • 7 druhů ohřevu
  • PowerBoost na indukční desce BOSCH zkracuje vaření na polovinu
  • Intuitivní ovládání pomocí TouchSelect
  • Rozpoznání velikosti hrnce

Vestavná trouba BOSCH s funkcemi RoastingSenzor a AutoPilot

Vestavná trouba BOSCH disponuje funkcí RoastinSensor. Což je teplotní sonda, kterou vsunete do pokrmu, připojíte k troubě a nastavíte požadovanou teplotu. Tak bude vaše jídlo ve středu připravované za optimální teploty a výsledek bude dokonalý. Pomocí funkce Autopilot vám stačí zvolit jeden z 10 přednastavených programů jako maso, zeleninu nebo ryby, navolit váhu a zmáčknout start. Trouba sama zvolí ideální teplotu, druh a délku ohřevu. S vestavnou troubou BOSCH můžete díky cirkulaci horkého vzduchu péci ve 3 úrovních najednou. Po jídle za vás troubu vyčistí funkce EcoCleanDirect. Pečicí trouba BOSCH má 7 druhů ohřevu: 3D horký vzduch Plus, horní/spodní ohřev, cirkulační infra-gril, velkoplošný gril, stupeň pro pizzu, spodní ohřev a horký vzduch jemný. Trouba dále obsahuje LCD displej, otočný volič, zápustné otočné voliče, designové madlo z nerezové oceli.

V balení najdete:
dvojnásobný teleskopický výsuv, z toho jeden ClipRail
plno-výsuv se stop funkcí
1 × smaltovaný plech
1 × kombinovaný rošt
1 × univerzální pánev

Funkce:
elektronická regulace teploty 50 °C - 275 °C
vnitřní objem: 71 l
dětská pojistka
ukazatel zbytkového tepla
délka síťového kabelu: 120 cm

Indukční varná deska BOSCH z černého tvrzeného skla

Indukční deska BOSCH se pyšní funkcí PowerBoost, se kterou uvaříte 2 litry vody i 4 × rychleji než na sklokeramice. Funkce PowerBoost je k dispozici pro každou varnou zónu. Deska má intuitivní ovládání s funkcí TouchSelect, která umožňuje jednoduše ovládat zvolenou varnou zónu a funkce QuickStart a ReStart. Deska obsahuje 4 indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce, timer pro každou varnou zónu, minutku. Máte také možnost pomocí powerManagementu nastavit maximální příkon desky. Samozřejmostí je 2-stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu a dětská pojistka.  

V balení najdete:
připojovací kabel 1,1 m

Funkce:
příkon: 4,6 kW
17 stupňů výkonu
2 stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu

Varné zóny:
2 × O 180 mm, 1,8 kW (max. výkon 3,1 kW) indukční varná zóna
1 × O 145 mm, 1,4 kW (max. výkon 2,2 kW) indukční varná zóna
1 × O 210 mm, 2,2 kW (max. výkon 3,7 kW) indukční varná zóna

Kód:  BSHSET040
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07