Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

BOSCH KGN49XI40

5 4 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

BOSCH KGN49XI40



5 důvodů ke koupi kombinované chladničky BOSCH KGN49XI40

  • Zásuvky VitaFresh vytvoří ideální podmínky pro skladování potravin, které díky tomu zůstanou déle čerstvé a plné vitamínů
  • Výsuvná skleněná polička EasyAcess umožní pohodlné vkládání a vyjímání potravin
  • Prémiové LED osvětlení umístěné v horní části chladničky a v bocích zajistí dokonalé osvětlení vnitřního prostoru bez oslňování
  • 70 cm šířka spotřebiče nabízí větší objem a více místa pro vaše potraviny
  • Díky technologii Perfect Fit je možné spotřebič umístit přímo u boční zdi nebo nábytku

Žádná námraza a dokonalé chlazení

Beznámrazová technologie NoFrost vám ušetří spoustu času a námahy, jelikož není potřeba mrazničku vůbec odmrazovat. Systém MultiAirflow zajišťuje pozvolné a rovnoměrné proudění chladného vzduchu do všech úrovní chladničky i mrazničky a zajistí tak minimální kolísání teploty pro uchování přirozené chuti a aroma potravin po delší dobu.

Uchovávejte potraviny až 3× déle čerstvé

Přihrádky VitaFresh se postarají o optimální podmínky pro skladování potravin, které díky tomu vydrží mnohem déle čerstvé a uchovají si všechny důležité živiny. V zásuvkách je udržována ideální teplota pro skladování masa a ryb, nebo optimální vlhkost pro dlouhodobé uchování čerstvosti ovoce a zeleniny.

100% využití prostoru ve vaší kuchyni

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN49XI40 disponuje technologii Perfect Fit, díky které ji můžete umístit k boční zdi nebo přímo k nábytku a ušetřit tak spoustu místa. Pokud chcete zcela využít prostor kuchyňské linky a nemáte zájem o vestavnou chladničku, je volně stojící chladnička BOSCH s technologií Perfect Fit ideální volbou.


Věděli jste, že...

V českých domácnostech vyhodíme za rok více než 80 kg jídla? Chladničky Bosch disponují moderními technologiemi, které efektivně prodlužují čerstvost potravin a tím přispívají ke snižování plýtvání jídlem.


Ještě větší, než jste doufali

XXL chladničky BOSCH s šířkou 70 cm nabízí o 19 % více objemu v porovnání s běžnou 60 cm širokou lednicí. Díky extra velkému vnitřnímu prostoru s objemem 435 litrů v kombinované chladničce uchováte velké množství potravin pro početnou rodinu.

Chytré senzory pro optimální podmínky skladování

Aby bylo dosaženo konstantní teploty uvnitř chladničky, je spotřebič vybaven inteligentními senzory FreshSense, které neustále monitorují okolní teplotu a na základě naměřených údajů automaticky upravují teplotu v chladící a mrazící části. Díky senzorům je dosaženo optimální konzistence potravin a jejich bezpečné skladování.

Moderní a úsporné LED osvětlení

Vnitřní LED osvětlení se postará o rovnoměrné a neoslnivé nasvícení celého interiéru chladničky. Díky moderní LED technologii je navíc snížena spotřeba energie a nedochází ke zvyšování teploty, jako je tomu u klasických halogenových žárovek. Osvětlení navíc vydrží po celou dobu životnosti spotřebiče.

Šetrná k životnímu prostředí i k vaší peněžence

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN49XI40 se pyšní nejúspornější energetickou třídou A+++. Úsporného provozu bylo dosaženo díky řadě inovativních technologií a patentovaných řešení od speciálních izolací přes vysoce výkonné kompresory až po unikátní kondenzátory a výparníky. Díky tomu spotřebují chladničky BOSCH A+++ o 47,6 % méně energie v porovnání se spotřebiči s energetickou třídou A+.

Rychlé dosažení optimální teploty

Aktivací funkce SuperChlazení / SuperMrazení dojde k velmi rychlému ochlazení, nebo zmrazení potravin, které byly nově vloženy do chladničky / mrazničky. Funkce zabraňuje ohřívání potravin, které se již v chladničce či mrazničce nacházejí, díky čemuž je zajištěna jejich delší trvanlivost.


Parametry a specifikace

Barva

Barva Nerezová

Design

Design Klasický

Rozměry

Výška 203 cm
Šířka 70 cm
Hloubka 67 cm

Typ

Typ Kombinovaná
Umístění mrazáku Mrazák dole
Typ modelu Samostatně stojící model

Funkce

Funkce No Frost, Displej, LED osvětlení, Super chlazení, Super mrazení
Možnost změny otevírání dveří Ano
Směr otevírání Volitelné
Klimatická třída SN-T

Vnitřní uspořádání

Počet přihrádek mrazáku
Počet polic lednice
Mrazící výkon za 24h 15 kg

Hmotnost

Hmotnost 89 kg
Kód:  BOCHL0030
Prod. číslo:  KGN49XI40
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03